edelstenen sterrenbeeld vissen - edelstenen passen bij sterrenbeeld vissen
|

Beste Edelstenen sterrenbeeld Vissen

Edelstenen sterrenbeeld Vissen. Welke edelstenen passen bij Vissen, welke betekenis kunnen we eraan toeschrijven en hoe kan je ze gebruiken?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen. Welke edelstenen passen bij sterrenbeeld Vissen en hun betekenis lees je hier.

Eigenschappen Sterrenbeeld Vissen

Vissen zijn erg spiritueel, dromerig, artistiek en intuïtief. Ze voelen anderen goed aan en zijn misschien wel het meest empathische sterrenbeeld van de dierenriem. Vissen zijn graag alleen, al vertoeven ze ook graag in het gezelschap van gelijkgestemden.

Vissen weten het altijd beter, ze zijn een tikkeltje arrogant en dat kan anderen wel eens op de zenuwen werken. Voor vissen is het alles of niets. Zo kunnen ze extreem vrolijk of verdrietig zijn en zich wentelen in zelfmedelijden. Ze nemen niet graag beslissingen en geven al snel de ander de schuld.

Maar vissen zijn ook erg leergierig en hebben een uitstekend geheugen. Ze beschikken vaak over paranormale gaven en zijn bijzonder intuïtief. Ze hebben veel liefde te geven en streven naar harmonie.

  • Geboren: 19 februari – 20 maart
  • Element: water
  • Heersende planeet: neptunus
  • Kleur: geel
  • Passen goed bij: maagd & leeuw

Vissen zijn empathisch, behulpzaam, fantasierijk, spiritueel & onbaatzuchtig

Welke kleur steen past bij vissen? Geel wordt beschouwd als de ideale kleur voor het sterrenbeeld Vissen vanwege de vreugdevolle en energieke eigenschappen, de associatie met lucht en communicatie, en de ondersteuning bij emotionele en spirituele groei. Het symboliseert optimisme en creativiteit, stimuleert helder denken en expressie, en helpt Vissen in balans te blijven, hun gevoelens beter te begrijpen en een positieve mindset te behouden. Geel is een bron van inspiratie en motivatie, en het bevordert de emotionele en spirituele groei van Vissen, waardoor ze hun beste zelf kunnen zijn en ten volle kunnen genieten van het leven.

Edelstenen sterrenbeeld Vissen

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Vissen zijn citrien, maansteen, amethist en blauwe chalcedoon , maar ook rozenkwarts, calciet, aquamarijn en turkoois zijn geschikte stenen.

Citrien | Citrien is een uitstekende steen voor Tweelingen vanwege zijn opbeurende en energieke eigenschappen. Het stimuleert creativiteit, helder denken en communicatie, waardoor Tweelingen hun expressieve en veelzijdige karakter volledig kunnen benutten.

Maansteen | De steen verscherpt de intuïtie en helpt inzichten te verwerven. De steen helpt Vissen contact te maken met zijn innerlijke gevoelens. Dit stimuleert de persoonlijke groei en ontwikkeling.

Amethist | Amethist is een erg spirituele en beschermende steen. De steen helpt Vissen om zijn grenzen af te bakenen en zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf.

Blauwe chalcedoon | Deze steen heeft een kalmerende werking en scherpt de intuïtie van vissen. De steen helpt vissen zich beter uit te drukken en conflicten te vermijden.

Rozenkwarts | De steen van onvoorwaardelijke liefde bezorgt Vissen diepere connecties en duurzame persoonlijke relaties. Rozenkwarts helpt Vissen van zichzelf te houden.

Calciet | Deze steen bezorgt Vissen lichamelijke, geestelijke en spirituele groei. Calciet geeft hoop en moed en zet negatieve energie om in positieve energie.

Aquamarijn | Deze steen heeft een kalmerende en aardende invloed op vissen. De steen tempert de overgevoelige Vissen en brengt Vissen in evenwicht.

Turkoois | Turkoois heeft een beschermende en zuiverende werking en helpt vissen in het vinden van evenwicht tussen fantasie en realiteit. De steen geeft inzicht en brengt tot rust.

Edelstenen sterrenbeeld Vissen

Voor Vissen die op zoek zijn naar passende edelstenen, zijn er diverse prachtige opties om uit te kiezen. Citrien, maansteen, amethist en blauwe chalcedoon behoren tot de edelstenen die perfect passen bij het sterrenbeeld Vissen. Daarnaast kunnen ook rozenkwarts, calciet, aquamarijn en turkoois de Vissen ondersteunen in het versterken van intuïtie, het bevorderen van liefde en harmonie, het creëren van innerlijke rust en het vinden van spiritueel evenwicht. Het dragen van deze edelstenen kan Vissen helpen om hun gevoelens te versterken, hun intuïtie te volgen en in harmonie te leven met zichzelf en de wereld om hen heen. Laat deze prachtige stenen je begeleiden op je reis van emotionele groei en spirituele verrijking.

In de shop

De helende kracht van edelstenen

Crystal healing is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. 

Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Reinig en zuiver je edelstenen

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

Edelstenen tijdens meditatie

Ga met de kristalpunt obelisk zitten in een ruimte waar je je veilig voelt. Dit kan je slaapkamer zijn, je meditatieruimte of een andere ruimte waar je je goed voelt. Neem plaats op een matje of een kussen op de grond, of ga lekker zitten in een comfortabele stoel. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Probeer je gedachten tot rust te brengen en voel hoe je lichaam ontspant.

Neem de gereinigde kristalpunt in je handen en visualiseer wat je nodig hebt. Spreek uit waar de steen je mee kan helpen, bijvoorbeeld ‘geef me de kracht om… ‘. Wees duidelijk in wat je wilt. De energie van de steen zal verbinding maken met je innerlijke ziel en de energie zal beginnen stromen.

Edelstenen als bescherming in huis

Plaats de Kristalpunt obelisk in een ruimte waar je veel tijd doorbrengt zoals de woonkamer of keuken. Geef de steen een mooie plek in de ruimte, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Edelstenen als talisman

Je kan edelstenen ook gebruiken als talisman of geluksbrenger. Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je naar een examen gaat of een moeilijk gesprek hebt. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus.

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Ze zijn een lief gebaar als je iemand een hart onder de riem wil steken.

Meditatie en het gebruik van edelstenen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Edelstenen en kristallen zijn simpelweg een tool om even een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je helpen je gedachten tot rust brengen.

Dit vind je vast ook leuk!


In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Ontdek ook onze collectie geboorte sieraden.