Edelsteen set voor baby

 24,99

3 Edelstenen in een duurzaam eco-friendly zakje

20 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige edelsteen set voor baby’s: 3 edelstenen rozenkwarts, amethist en groene aventurijn in een duurzaam eco-friendly geschenkzakje.

Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van edelstenen voor baby’s en hoe deze edelstenen baby’s kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Wat krijg je in deze edelsteen set voor baby’s:

 • 3 edelstenen (2.5 tot 3.5 cm groot)
  • Rozenkwarts ( roze )
  • Amethist ( paars )
  • Groene aventurijn ( groen )
 • Duurzaam eco-friendly geschenkzakje
 • Kaartje met uitleg over de edelstenen + QR-code

Welke edelstenen hebben we voor baby’s geselecteerd?
We hebben voor deze edelsteen set voor baby’s 3 stenen geselecteerd met bijzondere, helende en beschermende eigenschappen voor baby’s: rozenkwarts, amethist en groene aventurijn.

Rozenkwarts: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en tederheid. De steen wordt vaak geassocieerd met het openen van het hartchakra en het bevorderen van gevoelens van liefde, rust en empathie. Voor baby’s kan rozenkwarts een kalmerend effect hebben en een gevoel van veiligheid en geborgenheid bevorderen. Bovendien is rozenkwarts een fijne steen voor baby’s en kleine kinderen die vaak bang zijn of zich onzeker voelen. Door een stukje rozenkwarts in de buurt van de babywieg te plaatsen of in de babykamer te leggen kan je de baby omringen met liefde en geborgenheid.

Amethist: Amethist staat bekend om zijn kalmerende en beschermende eigenschappen. De steen wordt vaak geassocieerd met het bevorderen van rust en een goede nachtrust. Voor baby’s kan amethist helpen bij het creëren van een rustige slaapomgeving en het verminderen van angst. Amethist helpt niet alleen bij het inslapen en doorslapen, maar behoedt de kleine baby ook voor nachtmerries. Een kleine amethiststeen kan onder de matras of in de buurt van het babybedje worden geplaatst. Let op dat de steen veilig en buiten het bereik van de baby wordt geplaatst om verstikkingsgevaar te voorkomen.

Groene Aventurijn: Groene aventurijn wordt vaak geassocieerd met groei, welzijn en evenwicht. Het is een steen die positieve energie en geluk aantrekt. Voor baby’s kan groene aventurijn een gevoel van rust en harmonie bevorderen. Groene aventurijn heeft een kalmerende werking en brengt onrustige en snel overprikkelde baby’s tot rust. De steen trekt geluk en voorspoed aan en beschermt de kleine baby tegen negatieve invloeden. Een groene aventurijn in de babykamer helpt om een positieve sfeer te creëren.

Het is belangrijk op te merken dat edelstenen zorgvuldig moeten worden gebruikt, vooral bij baby’s, om verstikkingsgevaar of andere ongelukken te voorkomen. Bewaar edelstenen dan ook buiten het bereik van baby’s en kleine kinderen. Het is ook aan te raden om de edelstenen regelmatig te reinigen en op te laden, bijvoorbeeld door ze onder stromend water te houden of ze in het volle maanlicht te leggen.

Hoewel edelstenen als natuurlijke bronnen van energie worden beschouwd, is het essentieel om te vertrouwen op andere bewezen methoden voor de verzorging en het welzijn van baby’s, zoals voeding, slaaproutine, hygiëne en medische zorg. Als ouders ervoor kiezen om edelstenen te gebruiken, moet dit worden gedaan als een aanvulling op deze basiszorgpraktijken.

 

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amethist, aventurijn, rozenkwarts

Kleur

Groen, Paars, Roze

Afmeting steen

2.5 – 3.5 cm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…