Chakra meditatie stenen – groot

 24,99 29,99

Prachtige chakra meditatie set met 7 chakra stenen – palmstenen

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige set van 7 Chakra Meditatie Stenen in een duurzaam eco-friendly zakje met kaartje. Met jaspis, aventurijn, amethist, lapis lazuli, calciet, en agaat.

Wat krijg je in deze set chakra meditatie stenen?

 • 7 chakra meditatie stenen
 • Kwaliteitsvolle grote palmstenen met een diameter van 3 tot 4 cm
 • Optie: edelsteen armband rookkwarts
 • Duurzaam geschenkzakje
 • Edelsteen kaartje met QR-code
 • Edelsteen kaartje met QR-code (in 3 talen: NL-FR-EN) – duurzaam gedrukt op gerecycleerd papier

Haal meer uit je geschenk!

Aan het edelstenen zakje hangt een kaartje met uitleg over de edelstenen. Daarop staat een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met meer informatie over chakra stenen en meditatie. Deze informatie is beschikbaar in 3 talen: NL – FR – EN. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een liefdevol geschenk.

Wat zijn chakra’s?

In ons lichaam vind je zeven belangrijke energiecentra die bekend staan als Chakra’s. Chakra is een woord dat komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Om in balans te zijn, moeten de zeven punten in ons lichaam constant bewegen of stromen. Elk van die 7 energiepunten heeft verschillende eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen.

 • Het eerste Chakra, ook wel het Wortel Chakra of Stuit Chakra genoemd, bevindt zich ter hoogte van de benen en het bekken.
 • Het tweede Chakra, ook wel het Sacraal Chakra genoemd, bevindt zich in de onderbuik, net onder de navel, bij het heiligbeen.
 • Het derde Chakra, ook wel het Navel Chakra of Zonnevlecht Chakra genoemd, bevindt zich ter hoogte van de navel.
 • Het vierde Chakra, ook wel het Hart Chakra genoemd, bevindt zich bij de hartstreek.
 • Het vijfde Chakra, ook wel het Keel Chakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de nekwervels en het strottenhoofd.
 • Het zesde Chakra, ook wel het Voorhoofd Chakra genoemd, ofwel het derde oog, bevindt zich op het voorhoofd tussen de ogen.
 • Het zevende Chakra, ook wel het Kruin Chakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de kruin.

Om ons lichaam in balans te houden en niet ziek, depressief, angstig, verdrietig enz. te worden, moeten we ervoor zorgen dat de Chakra’s niet gebroken raken en dat de energie goed door het lichaam kan stromen. Tijdens chakra meditatie leg je de bijhorende stenen op de energiepunten van het lichaam.

Wat zijn chakra stenen?

Chakra Stenen zijn edelstenen die passen bij de kleuren en eigenschappen van de zeven chakra’s. Bij chakra stenen gaat het erom dat de kleur en betekenis van de steen overeenkomt met de kwaliteiten van het chakra. Zo kan je de energiepunten opnieuw in balans brengen.

In deze set hebben we volgende edelstenen voor je geselecteerd:

1e chakra: rood – rode jaspis
2e chakra: oranje – oranje calciet
3e chakra: geel – gele jaspis
4e chakra: groen – groene aventurijn
5e chakra: blauw – lapis lazuli
6e chakra: indigo – grijze agaat
7e chakra: violet – amethist

Rookkwarts

Rookkwarts is een sterk aardende steen. De steen staat symbool voor transformatie en een nieuw begin. Rookkwarts zuivert het aura, stimuleert de intuïtie en helpt je om veranderingen in je leven te realiseren. De steen absorbeert negatieve energieën, helpt je het verleden los te laten en helpt je te focussen op wat echt belangrijk is.

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Chakra set

Zonder armband, Met armband

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…