Giftset Edelstenen Vissen

 34,99

Een prachtige giftset voor het sterrenbeeld Vissen in een luxe geschenkdoos.

9 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Giftset Edelstenen Vissen

Een prachtige giftset voor wie het sterrenbeeld Vissen heeft. De giftset komt met:

 • Kristalpunt obelisk van regenboog maansteen – 7 tot 8 cm
 • Edelsteen armband met amethist
 • Duurzaam geschenkzakje
 • Luxe geschenkdoos met magneetsluiting (eco-friendly)
 • Edelstenen kaartje met QR-code (gerecycleerd papier) in 3 talen: NL-FR-EN

Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een kaartje met uitleg over de giftset. Hierop vind je een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over het sterrenbeeld Vissen. Informatie beschikbaar in 3 talen: NL-FR-EN. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van je sterrenbeeld. Welke edelstenen bij je sterrenbeeld horen, hun betekenis en hun werking. Welke kleur steen het beste bij je past, en nog veel meer. Kortom, een geweldig geschenk voor wie zijn sterrenbeeld beter wil leren kennen.

Sterrenbeeld Vissen

Eigenschappen: empathisch, behulpzaam, fantasierijk, spiritueel & onbaatzuchtig

 • Geboren: 19 februari – 20 maart
 • Element: water
 • Heersende planeet: neptunus
 • Kleur: lichtgroen
 • Passen goed bij: maagd & leeuw

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Vissen zijn amethist en blauwe chalcedoon , maar ook maansteen, rozenkwarts, calciet, aquamarijn en turkoois zijn geschikte stenen.

Regenboog maansteen

Maansteen staat voor zuiverheid en nieuw begin. De steen is erg geschikt voor Vissen omdat die de gevoelige en fantasierijke persoonlijkheid van vissen in evenwicht brengt. De steen helpt vissen het verleden los te laten en plaats te maken voor de toekomst. Het maakt Vissen assertief, tempert angstige gevoelens en helpt Vissen zich beter uit te drukken. De steen helpt Vissen lief te hebben op een dieper niveau. Maansteen is een spirituele steen en bevordert de vruchtbaarheid en vrouwelijkheid. De steen verscherpt de intuïtie en helpt inzichten te verwerven. De steen helpt contact te maken met je innerlijke gevoelens. Dit stimuleert de persoonlijke groei en ontwikkeling van Vissen en is daardoor erg geschikt als meditatie steen.

Amethist

Amethist is een erg spirituele en beschermende steen. De steen helpt Vissen om zijn grenzen af te bakenen en zichzelf te beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. De steen beschermt Vissen ook tegen de eigen negatieve emoties. De steen weerhoudt Vissen ervan zichzelf in een slachtofferrol te plaatsen, en ondersteunt Vissen in het vinden van zijn innerlijke kracht. De steen helpt de intuïtie aan te scherpen en de dingen helder te zien. De steen bezorgt Vissen een groter inzicht en helpt om onbevooroordeeld naar de dingen te kijken. Amethist brengt rust in het lichaam, de geest en de ziel van Vissen en heeft een kalmerende invloed. Het is een fijne steen om bij zich te dragen en helpt tegen de slapeloosheid waarmee Vissen wel eens geplaagd worden. Amethist helpt verkeerde gewoontes aan te pakken en tempert het vermijdingsgedrag van Vissen.

Kristalpunt

Een kristalpunt is een kristal die geslepen is in een vierhoek of zeshoek. Wanneer de kristal in een ruimte wordt geplaatst, zal die energiestromen ontvangen, opslaan en uitzenden. Daarom worden kristalpunten vaak gebruikt bij meditaties, of om bepaalde wensen of gebeden naar de Kosmos te sturen. Elke kristalpunt heeft zijn eigen unieke werking en kan de energie van andere kristallen versterken.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amethist, maansteen

Afmeting kristalpunt

7-8 cm

Afmeting stenen armband

5-10 mm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…