Edelsteen set voor kinderen – met sleutelhanger

 24,95

Deze prachtige edelsteen set voor kinderen ondersteunt kinderen in hun emotionele groei en ontwikkeling.

 

24 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige edelsteen set voor kinderen ondersteunt kinderen in hun emotionele groei en ontwikkeling. Voor deze giftset hebben we 3 edelstenen geselecteerd met bijzondere eigenschappen die kinderen rust, troost en geluk brengen.

In deze set krijg je:

 • Tijgeroog – palmsteen (+/- 3.5 tot 4.5 cm)
 • Groene aventurijn – zilveren sleutelhanger (+/- 2.5 cm diameter)
 • Zwarte toermalijn – palmsteen (+/- 3.5 tot 4.5 cm)
 • Duurzaam geschenkzakje
 • Edelstenen kaartje met QR-code (in 3 talen: NL-FR-EN) – gedrukt op eco-friendly papier

Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een kaartje met uitleg over de giftset. Hierop vind je een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over de edelstenen. Beschikbaar in 3 talen: NL-FR-EN. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een geweldige giftset voor wie op zoek is naar bijzonder geschenk.

Tijgeroog

Tijgeroog is een echte geluksteen. De steen helpt kinderen de kracht in zichzelf te vinden, en inspireert om op een gezonde manier voor zich op te komen. De steen geeft moed en doorzettingsvermogen en helpt kinderen zich beter te concentreren. Daarnaast heeft tijgeroog een beschermende energie en brengt harmonie en balans. Tijgeroog versterkt kinderen die geplaagd worden door angsten en nachtmerries en ondersteunt kinderen die snel overprikkeld raken. Daarom is het een hele fijne steen voor kinderen om bij zich te dragen.

Een tijgeroog palmsteen is een gladde gepolijste steen. De steen heeft een prachtig streepjespatroon en glanst in het zonlicht. Kinderen kunnen de palmsteen in hun broekzak steken of een plekje geven in de pennenzak. De steen is een goede vriend tijdens examens of klasvoorstellingen.

Groene Aventurijn

Groene aventurijn is een rustgevende steen. Kinderen die vaak onrustig zijn, hebben veel baat bij een groene aventurijn. De steen kalmeert en helpt kinderen rustig te worden. Hierdoor kunnen ze hun emoties makkelijker uiten. De steen maakt geduldiger, toleranter en positiever. De steen versterkt kinderen en bevordert de groei. Groene Aventurijn trekt geluk en voorspoed aan en zorgt voor een goede nachtrust.

De steen komt in een verzilverde sleutelhanger wat het makkelijk maakt om de steen mee te nemen. Hang de steen aan je broek of aan je pennenzak en neem die zo overal met je mee.

Zwarte toermalijn

Zwarte toermalijn is een troostende steen. Gevoelige kinderen kunnen onrustig worden van alle stralingen om zich heen van wifi en telefoons. Zwarte Toermalijn absorbeert deze stralingen en vermindert de intensiteit ervan. Op deze manier beschermt zwarte toermalijn tegen negatieve energie van buitenaf. Toermalijn verwijdert ook emotionele blokkades en beschermt tegen negatieve energie van binnenuit. De steen helpt angst te verminderen en bevordert ontspanning. De steen geeft kinderen een veilig en beschermend gevoel en is de perfecte vriend om je zorgen mee te delen. Toermalijn is een troostende en beschermende steen en geeft positieve energie, kracht en zelfverzekerdheid.

Geef deze steen een plekje op je nachtkastje of leg die onder je hoofdkussen. Een zorgensteen is een zachte gepolijste steen met een gebogen onderkant waar je duim in past. Neem de steen in je hand, wrijf met je duim over de steen en laat je zorgen los.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

 

 

 

edelsteen

aventurijn, tijgeroog, zwarte toermalijn

Kleur

Bruin, Groen, Zwart

Materiaal

verzilverd

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…