#Crystalsbylina

Wat kunnen we voor je doen?

Stuur ons een berichtje & we nemen spoedig contact met je op!

In de FAQ hieronder vind je alvast een antwoord op veelgestelde vragen.

logo

Veelgestelde vragen

We werken bij Crystals by Lina® met een beveiligde checkout. Elke transactie is volledig beveiligd en voldoet aan Mollies strenge veiligheidseisen. Betalen kan met de meeste betalingsmodaliteiten zoals ideal, bancontact, creditcard, paypall, … Vink je betalingsvoorkeur aan in de checkout.

Bestellingen geplaatst op weekdagen voor 13 uur worden dezelfde dag nog verwerkt. Bestellingen geplaatst tijdens het weekend of een feestdag worden de eerste werkdag nadien verwerkt. Je krijgt van ons een bevestiging per mail als je bestelling werd verwerkt. Voor België en Nederland verzenden we je pakje gratis vanaf €30. Verzending naar Frankrijk, Duitsland en Luxemburg is gratis vanaf €50. Voor de overige Europese landen is verzending gratis vanaf €125. Onder dit bedrag betaal je een vaste verzendkost. De verzendtarieven kan je hier raadplegen.

We werken voor de levering met verschillende transportdiensten. Je ontvangt je bestelling doorgaans 2 tot 3 dagen nadat je pakje werd verwerkt (afhankelijk van de drukte bij de transportdiensten). Van zodra we je pakje overhandigd hebben aan de transportdienst, kan je je pakje opvolgen met track-and-trace. Je ontvangt hiervoor een code. Sieraden en kleine edelsteen geschenken worden verzonden met brievenbus pakketten. Geen probleem dus als je niet thuis bent.

We selecteren onze producten met de grootste zorg en voorzien elk artikel van meerdere foto’s. Zo weet je precies wat je bestelt. Toch kan het gebeuren dat je niet helemaal tevreden bent met je bestelling. Misschien bestelde je de verkeerde maat of past het juweel niet zoals verwacht. Geen probleem. Je kan het artikel binnen de 14 dagen na ontvangst retourneren. Lees hier ons retourbeleid.

Crystals by Lina® verkoopt uitsluitend 100% natuurlijke edelstenen en kristallen. Gekleurde stenen zal je dan ook niet vinden in onze shop. Van onze sieraden kunnen we garanderen dat ze met conflictvrije edelstenen zijn vervaardigd. Op de productpagina’s staat precies vermeld welke steen het betreft, de eventuele kwaliteit en karaat (gewicht van de steen). Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal.

Al onze sieraden zijn vervaardigd uit Solid Sterling Silver 925. Onze gold vermeil en gold plated sieraden zijn gemaakt van 925 sterling zilver met daar overheen een laagje goud. Meer lezen? Alle producten in de shop worden persoonlijk geselecteerd op kwaliteit. Het zijn unieke, handgemaakte stukken, wees er dus snel bij als je iets leuk vind!

Ben je niet zeker van je maat? Raadpleeg dan hier onze maattabel.

Edelstenen en edelsteen sieraden moeten voorzichtig worden opgeborgen en gereinigd. Sommige edelstenen zijn namelijk erg gevoelig voor beschadiging door wrijving, water of zonlicht. Daarom ontvang je onze sieraden en edelstenen in een mooi zakje. Zo kan je ze veilig opbergen. Hier lees meer over hoe je edelsteen sieraden mooi houdt.

Aan edelstenen en kristallen worden bijzondere en helende eigenschappen toegeschreven. Ze zijn echter nooit een vervanging voor medicatie, medische zorg of handelen, maar kunnen een ondersteunende functie hebben. Raadpleeg daarom altijd bij fysieke, mentale of emotionele klachten jouw therapeut, (huis)arts of medisch specialist.

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Sieraden en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen / linnen zakjes of doosjes gemaakt van gerecycleerd karton (fsc-label). Dit is een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van digitale print.

In ons bedrijf recycleren of hergebruiken we ons afval maximaal en komt onze energie deels van zonnepanelen en groene stroom.

Voor onze algemene voorwaarden, disclaimer en privacyverklaring verwijzen we je graag door naar ons impressum.

Stel je vraag!