Edelsteen set Vissen

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

17 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Vissen is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 19 februari en 20 maart!

De edelsteen set Vissen komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Vissen en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Vissen cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

Vissen zijn empathisch, behulpzaam, fantasierijk, spiritueel & onbaatzuchtig

 

Voor het Sterrenbeeld Vissen selecteerden we volgende edelstenen:

Amethist

Bij het sterrenbeeld Vissen past de edelsteen Amethist uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Vissen:

 1. Spirituele verbinding en intuïtie: Vissen hebben vaak een diepe spirituele aard en een sterk ontwikkelde intuïtie. Amethist staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en het versterken van intuïtieve vermogens. Het kan Vissen helpen om hun spirituele pad te verkennen, hun intuïtie te versterken en hun spirituele verbinding te verdiepen.
 2. Emotionele heling en innerlijke rust: Vissen staan bekend om hun gevoelige en empathische karakter. Amethist wordt geassocieerd met emotionele heling en het bevorderen van innerlijke rust. Het kan Vissen helpen om emotionele pijn te helen, een gevoel van kalmte en sereniteit te creëren en in harmonie te blijven met hun emotionele welzijn.
 3. Versterking van creativiteit en verbeeldingskracht: Vissen hebben vaak een rijke verbeeldingskracht en zijn sterk verbonden met kunstzinnigheid en creativiteit. Amethist staat bekend om het stimuleren van creatieve energie en het versterken van de verbeeldingskracht. Het kan Vissen helpen om hun creatieve potentieel te ontketenen, artistieke expressie te bevorderen en nieuwe ideeën te ontdekken.

Regenboog Maansteen

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Vissen is Regenboog Maansteen. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Vissen:

 1. Intuïtie en emotionele balans: Vissen staan bekend om hun diepe intuïtie en emotionele gevoeligheid. Regenboog Maansteen wordt beschouwd als een steen van intuïtie en emotionele balans. Het kan Vissen helpen om hun intuïtieve vermogens te versterken, hun emotionele welzijn in balans te brengen en in contact te blijven met hun diepste gevoelens.
 2. Spirituele verbinding en dromerigheid: Vissen hebben vaak een sterke spirituele aard en een neiging tot dromerigheid. Regenboog Maansteen staat bekend om het bevorderen van spirituele verbinding en het versterken van dromerigheid. Het kan Vissen helpen om hun spirituele pad te verkennen, contact te maken met hun innerlijke wijsheid en hun creatieve verbeelding te stimuleren.
 3. Empathie en compassie: Vissen hebben een natuurlijke neiging tot empathie en tonen mededogen voor anderen. Regenboog Maansteen wordt geassocieerd met het vergroten van empathie en compassie. Het kan Vissen helpen om hun empathische vermogens te versterken, zich beter af te stemmen op de emoties van anderen en ondersteunend te zijn in hun relaties.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amethist, maansteen

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Paars, Wit

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.