Mindfulness Meditatie Box met chakra stenen

 39,99

8 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Mindfulness Meditatie Box met chakra stenen – palmstenen: De perfecte box om mindfulness meditaties een dagelijkse plek in je leven te geven.

Door je meer bewust te worden van de wereld om je heen en je focus te richten op het hier-en-nu komt je hoofd tot rust. Het leven kan erg stressvol zijn, en je brein wordt dagelijks aan een overvloed van prikkels blootgesteld. Om die grote hoeveelheid prikkels te verwerken en je hoofd terug tot rust te brengen, is het goed om een dagelijks mediatiemoment in je dag te plannen. Mindfulness meditaties zijn een goede manier om stress symptomen te verminderen en je focus te verleggen naar wat echt belangrijk is.

Chakra stenen kunnen daarbij erg waardevol zijn omdat ze je helpen om tot rust te komen en je focus beter te vinden tijdens het mediteren.

Wat vind je in deze box?

 • 7 chakra stenen / Kwaliteitsvolle handgeslepen palmstenen ( 3 tot 4 cm groot)
 • 1 orgon seleniet obelisk ( +/- 8 cm hoog met een diameter van +/- 2.4 cm)
 • 1 maantje uit Crystal quartz (bergkristal) – handgeslepen ( 3 tot 4 cm)
 • Duurzame Luxe geschenkdoos met magneetsluiting om je stenen in te bewaren ( zero-tree – eco-friendly )
 • Duurzaam bewaarzakje
 • Edelstenen kaart met QR-code (taal: engels) – gedrukt op eco-friendly gerecycleerd papier

Haal meer uit je geschenk!

In de box zit ook een edelstenen kaart. Hierop vind je een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over chakra mindfulness meditatie. Deze informatie is beschikbaar in 3 talen: NL – FR – EN. Zo kom je meer te weten over mediteren met chakra stenen. Kortom een geweldige box voor iedereen die met mindfulness meditatie bezig is.

Wat zijn Chakra’s?

In ons lichaam vind je zeven belangrijke energiecentra die bekend staan als Chakra’s. Chakra is een woord dat komt uit het Sanskriet en betekent ‘wiel’. Om in balans te zijn, moeten de zeven punten in ons lichaam constant bewegen of stromen. Elk van die 7 energiepunten heeft verschillende eigenschappen die bij een bepaald gebied in het lichaam horen.

 • Het eerste Chakra, ook wel het wortelchakra of stuitchakra genoemd, bevindt zich ter hoogte van de benen en het bekken.
 • Het tweede Chakra, ook wel het Sacraal Chakra genoemd, bevindt zich in de onderbuik, net onder de navel, bij het heiligbeen.
 • Het derde Chakra, ook wel het navel Chakra of zonnevlecht Chakra genoemd, bevindt zich ter hoogte van de navel.
 • Het vierde Chakra, ook wel het hart Chakra genoemd, bevindt zich bij de hartstreek.
 • Het vijfde Chakra, ook wel het keelchakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de nekwervels en het strottenhoofd.
 • Het zesde Chakra, ook wel het voorhoofdchakra genoemd, ofwel het derde oog, bevindt zich op het voorhoofd tussen de ogen.
 • Het zevende Chakra, ook wel het kruinchakra genoemd, bevindt zich in het gebied van de kruin.

Om ons lichaam in balans te houden en niet ziek, depressief, angstig, verdrietig enz. te worden, moeten we ervoor zorgen dat de Chakra’s niet gebroken raken en dat de energie goed door het lichaam kan stromen. Tijdens chakra meditatie leg je de bijhorende stenen op de energiepunten van het lichaam.

Wat zijn Chakra Stenen?

Chakra Stenen zijn edelstenen die passen bij de kleuren en eigenschappen van de zeven chakra’s. Bij chakra stenen gaat het erom dat de kleur en betekenis van de steen overeenkomt met de kwaliteiten van het chakra. Zo kan je de energiepunten opnieuw in balans brengen.

In deze box hebben we volgende knuffelstenen voor je geselecteerd:

1e chakra: rood – rode jaspis
2e chakra: oranje – oranje calciet
3e chakra: geel – gele jaspis
4e chakra: groen – groene aventurijn
5e chakra: blauw – lapis lazuli
6e chakra: indigo – grijze agaat
7e chakra: violet – amethist

Wat is een Orgon Seleniet Obelisk?

Seleniet werkt ontstressend en kalmerend. Door een orgon seleniet obelisk naast je te plaatsen tijdens het mediteren worden stressvolle gedachten en spanningen beter afgevoerd zodat je hoofd beter kan ontspannen. Seleniet helpt zware gedachten te verdrijven waardoor je sneller in de juiste meditatieve mindset komt.

Orgon staat voor levensenergie ( ook wel Chi, Ether of Prana genoemd ). Het bestaat uit een combinatie van kristallen, hars en metalen. Orgon seleniet helpt om de ruimte om je heen beter in balans te brengen. In dit opzicht versterkt orgon de kracht van seleniet en helpt bij het omzetten van negatieve in positieve energie. Het reinigt de chakra’s en harmoniseert de Chi in en om ons heen.

Wat is Crystal Quartz of Bergkristal?

Crystal quartz is een sterk energetische steen die positieve en vitaliserende energie brengt. De steen heeft helende & reinigende eigenschappen die het lichaam zuivert en de zeven chakra’s in balans brengt. Hierdoor kan bergkristal een goede ondersteuning bieden bij alle vormen van helen alsook meditatie.

Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

 

edelsteen

agaat, amethist, aventurijn, bergkristal, calciet, jaspis, lapis lazuli, orgon, seleniet

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…