Edelsteen set voor vrouwen

 24,99

2 Edelstenen en een armband in een duurzaam eco-friendly zakje

30 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige edelsteen set voor vrouwen: 2 edelstenen (trommelstenen) maansteen en rozenkwarts en een edelstenen armband met chrysocolla in een duurzaam eco-friendly geschenkzakje.

Het bijbehorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van deze edelstenen voor vrouwen en hoe ze kunnen bijdragen aan hun welzijn. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Wat krijg je in deze edelsteen set voor vrouwen:

 • 2 edelstenen – trommelstenen (ongeveer 2 tot 3 cm): Maansteen (crème) en Rozenkwarts (roze)
 • Edelstenen armband Chrysocolla (groen-blauw)
 • Duurzaam eco-friendly geschenkzakje
 • Kaartje met uitleg over de edelstenen + QR-code

Welke edelstenen hebben we voor vrouwen geselecteerd?

We hebben voor deze edelsteen set voor vrouwen 3 stenen gekozen vanwege hun specifieke eigenschappen die bijdragen aan het welzijn van vrouwen: maansteen, rozenkwarts en chrysocolla.

Maansteen: Maansteen staat bekend om zijn connectie met de maan en de vrouwelijke energie. Het wordt vaak geassocieerd met intuïtie, emotionele balans en vruchtbaarheid. Voor vrouwen kan maansteen een gevoel van empowerment en emotionele stabiliteit bevorderen. Het kan ook helpen bij het verlichten van menstruatieklachten en het bevorderen van vruchtbaarheid. Draag een maansteen bij je als een symbool van vrouwelijke kracht en intuïtie.

Rozenkwarts: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en harmonie. Het opent het hartchakra en bevordert gevoelens van liefde, zelfliefde en innerlijke vrede. Voor vrouwen kan rozenkwarts helpen bij het loslaten van emotionele bagage en het aantrekken van liefdevolle relaties. Het kan ook rust en troost bieden tijdens moeilijke tijden. Draag rozenkwarts als een herinnering aan de kracht van liefde en compassie.

Chrysocolla: Chrysocolla staat bekend om zijn kalmerende en helende eigenschappen. Het helpt bij het bevorderen van innerlijke balans en communicatie. Voor vrouwen kan chrysocolla helpen bij het uiten van emoties en het vinden van harmonie in relaties. Het bevordert ook zelfexpressie en creativiteit. Draag chrysocolla om jezelf te versterken en je innerlijke stem te laten horen.

Het is belangrijk om edelstenen met zorg te gebruiken en veilig op te bergen, vooral als ze in de buurt van kinderen zijn. Bewaar ze buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Het is ook raadzaam om de edelstenen regelmatig te reinigen en op te laden, bijvoorbeeld door ze onder stromend water te houden of ze in het maanlicht te plaatsen.

Hoewel edelstenen worden gewaardeerd om hun energetische eigenschappen, is het cruciaal om andere bewezen methoden voor gezondheid en welzijn te omarmen, zoals een gezonde levensstijl, medische zorg en emotionele ondersteuning. Deze edelstenen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je persoonlijke groei en welzijnsreis.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

chrysocolla, maansteen, rozenkwarts

Kleur

Blauw, Roze, Wit

Afmeting steen

2 x 3 cm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…