Edelsteen set Stress – met armband

 24,99

Amethist – Citrien – Opaal

8 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Edelsteen set stress – Edelstenen om stress en spanningen te verlichten – 2 palmstenen en edelsteen armband

We gaan allemaal eens doorheen stressvolle periodes in het leven. Soms komt er heel wat op je af en moet je presteren. De verwachtingen op het gebied van werk zijn soms hoog gespannen. Maar ook thuis, de kinderen, je partner vragen vaak heel veel van je. En dan wordt je soms geconfronteerd met gebeurtenissen waar je geen vat op hebt: het verlies van je job, financiële moeilijkheden, ruzies met anderen, … Je zou voor minder stress hebben.

We hebben 3 edelstenen geselecteerd met geneeskrachtige eigenschappen die je kunnen ondersteunen tijdens stressvolle periodes.

Wat zit er in de set?

 • Citrien splitarmband (17 cm lang)
 • Opaal palmsteen  (+/- 3 tot 4 cm)
 • Amethist palmsteen (+/- 3 tot 4 cm)
 • Duurzaam geschenkzakje
 • Edelsteen kaartje met QR-code (in 3 talen: NL-FR-EN) – gedrukt op eco-friendly papier

Haal meer uit je geschenk!

Aan het edelstenen zakje hangt een kaartje met uitleg over de edelstenen. Daarop staat een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met meer informatie over edelstenen die spanningen en stress verlichten. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Beschikbaar in 3 talen: NL-FR-EN. Kortom, een liefdevol geschenk.

Citrien

Citrien is een gele kwartssoort. Deze zonnige steen brengt zijn drager zelfvertrouwen, zelfrespect, energie en levensvreugde. De steen geeft moed en trekt geluk, voorspoed, succes en rijkdom aan. Het is een steen die staat voor energie en kracht. Citrien helpt je om conflicten op te lossen en je op een gezonde manier te uiten.  De steen beschermt tegen depressies, angsten en fobieën en helpt om zelfdestructief gedrag te gaan overwinnen.

Opaal

Opaal is een sterk activerende steen. De steen verlaagt je stressniveaus en maakt je vrolijk, optimistisch waardoor je opnieuw zin in het leven krijgt. Opaal doet je je zorgen vergeten en stimuleert de creativiteit waardoor je tot nieuwe ideeën komt. Opaal is een erg krachtige steen en voorziet je lichaam en geest van nieuwe energie. De steen tempert stemmingswisselingen en depressieve stemmingen.

Amethist

Amethist is een sterk beschermende steen met hoge spirituele vibraties. De steen zorgt voor een beschermende barrière die het kristal haalt uit de eigen positieve energie en vrolijke ingesteldheid. Amethist heeft de eigenschap negatieve energie om te zetten in positieve vibraties. Amethist brengt je tot rust en heeft een kalmerende invloed omdat de steen je tot zelfreflectie en dieper inzicht dwingt. De steen maakt geduldig en evenwichtig. Amethist heeft een positieve invloed op het zenuwstelsel, vermindert hoofdpijnstress en spanning en verlicht pijn.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amethist, citrien, opaal

Kleur

Geel, Paars, Wit

Afmeting sieraad

17 cm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…