Edelsteen set voor zwangerschap en vruchtbaarheid

 24,99

3 Edelstenen in een duurzaam eco-friendly zakje

25 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige edelsteen set voor zwangerschap en vruchtbaarheid: 3 edelstenen (trommelstenen) maansteen, carneool en rozenkwarts in een duurzaam eco-friendly geschenkzakje.

Het bijbehorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van deze edelstenen voor zwangerschap en vruchtbaarheid en hoe ze kunnen bijdragen aan dit bijzondere levensstadium. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Wat krijg je in deze edelsteen set voor zwangerschap en vruchtbaarheid:

 • 3 edelstenen – trommelstenen (ongeveer 2 tot 3 cm): Maansteen (crème), Carneool (oranje) en Rozenkwarts (roze)
 • Duurzaam eco-friendly geschenkzakje
 • Kaartje met uitleg over de edelstenen + QR-code

Welke edelstenen hebben we voor zwangerschap en vruchtbaarheid geselecteerd?

We hebben voor deze edelsteen set voor zwangerschap en vruchtbaarheid 3 stenen geselecteerd vanwege hun specifieke eigenschappen die vrouwen tijdens deze bijzondere periode kunnen ondersteunen: maansteen, carneool en rozenkwarts.

Maansteen: Maansteen staat bekend om zijn associatie met de maan en vrouwelijke energie. Het wordt vaak geassocieerd met intuïtie, emotionele stabiliteit en vruchtbaarheid. Voor vrouwen die proberen zwanger te worden, kan maansteen helpen bij het in balans brengen van hormonen en het creëren van een vruchtbare omgeving in het lichaam. Tijdens de zwangerschap kan maansteen een gevoel van bescherming en emotionele stabiliteit bieden. Draag maansteen om je te verbinden met de kracht van vrouwelijke vruchtbaarheid.

Carneool: Carneool staat bekend om zijn vitaliserende en energieke eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met vruchtbaarheid, passie en moederschap. Voor vrouwen die zwanger willen worden, kan carneool helpen bij het stimuleren van de seksuele energie en het vergroten van de vruchtbaarheid. Tijdens de zwangerschap kan carneool de moeder voorzien van extra energie en kracht. Draag carneool als een symbool van vruchtbaarheid en moederlijke liefde.

Rozenkwarts: Rozenkwarts staat bekend als de steen van liefde en tederheid. Het opent het hartchakra en bevordert gevoelens van liefde, zelfliefde en emotionele balans. Voor vrouwen die zwanger zijn, kan rozenkwarts helpen bij het creëren van een harmonieuze en liefdevolle sfeer voor de baby in de baarmoeder. Het kan ook helpen bij het verminderen van angst en stress tijdens de zwangerschap. Draag rozenkwarts als een symbool van liefdevolle moederlijke energie.

Het is belangrijk om edelstenen met zorg te gebruiken en veilig op te bergen, vooral als ze in de buurt van kinderen zijn. Bewaar ze buiten het bereik van kinderen en huisdieren. Het is ook raadzaam om de edelstenen regelmatig te reinigen en op te laden, bijvoorbeeld door ze onder stromend water te houden of ze in het maanlicht te plaatsen.

Hoewel edelstenen worden gewaardeerd om hun energetische eigenschappen, is het cruciaal om andere bewezen methoden voor gezondheid en welzijn te omarmen, zoals prenatale zorg, voeding en emotionele ondersteuning. Deze edelstenen kunnen een waardevolle aanvulling zijn op je zwangerschaps- en vruchtbaarheidsreis.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

maansteen, rozenkwarts, carneool

Kleur

Oranje, Roze, Wit

Afmeting steen

2 x 3 cm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…