Giftset edelstenen baby

 44,99

VERNIEUWD – NU EXTRA GROTE OLIFANT !

Een origineel cadeau met edelstenen voor een pasgeboren baby!

 

5 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Een origineel cadeau met edelstenen voor een pasgeboren baby! Een liefdevol gebaar en een bijzonder geschenk om de baby je liefde en warmte te tonen. Voor deze giftset hebben we 4 edelstenen geselecteerd met bijzondere eigenschappen die de kleine baby zullen ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Wat krijg je in deze giftset edelstenen baby?

 • Edelsteen hart – rozenkwarts  “De steen van de liefde” (4 cm groot)
 • Handgeslepen palmsteen – amethist (+/- 3.5 tot 4.5 cm groot)
 • Handgeslepen palmsteen – groene aventurijn (+/- 3.5 tot 4.5 cm groot)
 • Handgeslepen edelsteen olifantje – bergkristal (3×4 cm groot)
 • Duurzaam linnen bewaarzakje
 • Luxe geschenkdoos met magneetsluiting (eco-friendly)
 • Edelsteen kaart met QR-code (gerecycleerd papier)

Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een kaartje met uitleg over de giftset. Hierop vind je een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over de edelstenen. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een geweldige giftset voor wie op zoek is naar bijzonder geschenk.

Rozenkwarts

Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en straalt een zachte energie uit. Het is de perfecte steen om een baby met liefde te omringen. Geef dit hart van rozenkwarts een mooi plekje in de babykamer. Zo voelt de kleine baby zich geliefd en geborgen. Bovendien is rozenkwarts een fijne steen voor baby’s en kleine kinderen die vaak bang zijn of zich onzeker voelen.

Amethist

Amethist is een erg spirituele steen met helende eigenschappen. Leg de steen onder de matras van het babybedje en de baby zal slapen als een roosje. Amethist helpt niet alleen bij het inslapen en doorslapen, maar behoedt de kleine baby ook voor nachtmerries.

Groene Aventurijn

Groene aventurijn heeft een kalmerende werking en brengt onrustige en snel overprikkelde baby’s tot rust. De steen trekt geluk en voorspoed aan en beschermt de kleine baby tegen negatieve invloeden. Geef deze steen een plekje onder de matras van het babybedje.

Bergkristal

Bergkristal is een sterk energetische steen die positieve en vitaliserende energie brengt. Plaats het schattige olifantje in de babykamer en de steen zal de ruimte zuiveren van negatieve energie en positieve energie aantrekken. Daarnaast heeft bergkristal de eigenschap om de energie van andere edelstenen te versterken.

 

edelsteen

amethist, aventurijn, bergkristal, rozenkwarts

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…