edelstenen giftset mama_rozenkwarts_2

Perfecte edelstenen voor mama

Mama, ze is de belangrijkste persoon in je leven. Diegene waar je altijd op kan rekenen. Ze zorgt voor je en houdt van je met onvoorwaardelijke liefde. Mama’s hebben een groot hart en willen het beste voor hun kinderen. Dat maakt hen heel bijzonder. Maar kinderen grootbrengen vraagt ook heel wat van mama’s. Lees hier meer over de perfecte edelstenen voor mama.

Edelstenen met bijzondere eigenschappen

Sinds eeuwenlang worden edelstenen en kristallen gebruikt om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. Van Egyptenaren, Maya’s, Sumeriërs en Indiërs weten we dat ze kristallen droegen om het kwaad af te weren en zichzelf te beschermen tegen donkere krachten. Daarnaast worden edelstenen sinds jaar en dag gebruikt om positieve eigenschappen te versterken en negatieve eigenschappen te temperen.

Edelstenen en kristallen zijn natuurlijke mineralen die meestal diep onder de Aarde worden aangetroffen. Ze ontstaan door duizenden jaren van kristallisatie in verschillende omgevingsomstandigheden. Omdat ze inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

De perfecte edelstenen voor mama

Er zijn verschillende edelstenen voor mama die geassocieerd worden met de vrouwelijke energie en het moederschap. De meest gekende zijn rozenkwarts, maansteen en chrysocolla. Drie edelstenen voor mama met bijzondere eigenschappen die vrouwen ondersteunen in hun moederschap.

edelstenen voor mama - edelstenen giftset mama_amethist_2

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen mama te kalmeren en haar van zorgen te bevrijden. Rozenkwarts geeft moeders een groot inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt mama om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren en bevordert zelfliefde.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en heeft een sterke vrouwelijke energie. De steen ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft een positieve invloed op de voortplantingsorganen. Maansteen helpt het herstel van de baarmoeder en brengt de hormonen terug in balans na de geboorte. Maansteen tempert premenstruele hormoonschommelingen en is de perfect steen voor mama’s die borstvoeding geven. De steen bevordert de vrouwelijke intuïtie en brengt rust in de emotionele roetsjbaan van het moederschap. Een fijne steen voor mama om bij zich te dragen.

Chrysocolla

Chrysocolla geeft moeders zelfvertrouwen en ondersteunt de vrouwelijke energie. De steen straalt zowel zachtheid als kracht uit. En dat is precies wat moeders nodig hebben. Kinderen opvoeden vraagt immers zowel kracht als zachtheid. Chrysocolla stimuleert het keelchakra en helpt mama haar innerlijke wijsheid helder te communiceren. De steen heeft een sterke connectie met de vibratie van de aarde. Zo kan chrysocolla naast het keelchakra ook het hartchakra in harmonie en evenwicht brengen en deze verbinden met het stuitchakra.

Kortom, rozenkwarts, maansteen en chrysocolla zijn de perfecte edelstenen die passen bij mama.

Edelstenen giftset mama

Een prachtige giftset voor de liefste mama. Dit is het perfecte geschenk voor moederdag, mama’s verjaardag, als geboortegeschenk of simpelweg als verrassing.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

splitarmbanden chrysocolla en rozenkwarts

Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je nood hebt aan extra ondersteuning en kracht. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus. Edelstenen kunnen je helpen om een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je ondersteunen om je gedachten tot rust brengen.

Geef je edelstenen een mooie plek in je huis, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Originele cadeaus voor mama en baby!