geboortesteen september - Armband met blauwe saffier-2

Geboortesteen september

Geboortesteen september. Wat is je geboortesteen als je geboren bent in september? Een geboortesteen is een edelsteen of kristal die bij je geboortemaand hoort.

De maand waarin je geboren bent en het sterrenbeeld dat daarbij hoort, bepalen je geboortesteen. Volgens experten heeft je geboortesteen bijzondere eigenschappen en geeft de steen zijn drager bescherming, kracht, een goede gezondheid en ondersteuning.

Aan sommige maanden van het jaar worden meer dan één geboortestenen toegeschreven. Door je geboortesteen bij je te dragen als juweel (halsketting, ring, oorbellen of armband) werkt je geboortesteen als een talisman of amulet.

Reeds eeuwenlang worden geboortesieraden als geschenk gegeven. Mensen geloofden dat ze je beschermen tegen het kwade en je vrijwaren van ziektes. Ook vandaag dragen veel mensen een geboortesteen bij zich. Daarbij zijn geboortesieraden erg trendy.

Geboortesteen september

De geboortestenen die bij de maand september horen zijn saffier, ioliet en lapis lazuli.

  • Saffier is meestal blauw, maar kan ook paars, wit, roze, zwart, groen of geel.
  • Saffier hoort bij sterrenbeeld weegschaal
  • Saffier is een krachtige steen en brengt voorspoed, geestelijke gezondheid, wijsheid en inzicht. De steen staat ook voor trouw en vriendschap in liefdesrelaties en beschermt zijn drager tegen ongewenste gedachten.
  • Wist je dit? Vroeger geloofde men dat de steen beschermde tegen vergiftiging en zelfs een giftige slang kon doden.
hanger met saffier-2

Ioliet, ook wel water saffier genoemd, was erg populair bij de Vikings. De kleur varieert van licht tot donker blauw. Het is een spirituele steen die de intuïtie versterkt. De steen helpt je om je eigen weg te bewandelen en op zoek te gaan naar wie je echt bent. De steen versterkt de creativiteit en werkt in op het Keel chakra (5e), het voorhoofd chakra (6e) en het kruin chakra (7e). Het is de steen van de maand september.

Een andere steen die bij de maand september hoort is lapis lazuli. Lapis lazuli is een sterk spirituele steen. De steen brengt zijn drager wijsheid, verlichting, inzicht en innerlijke rust. De steen hoort bij de sterrenbeelden stier, maagd en schorpioen.

Shop geboortesteen september

Shop geboortesteen sieraden

In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling zilver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% zilver 925. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Bekijk ook onze prachtige collectie geboortesteen sieraden.