Origineel cadeau voor haar
|

6 x Origineel cadeau voor haar?

6 cadeau ideeën voor haar

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar? We zetten de beste cadeau ideeën op een rijtje! Leuke cadeaus voor haar hoeven niet duur te zijn. In onze shop vind je originele cadeaus voor elk budget en elke gelegenheid. Wat dacht je van een zilveren sieraad met haar geboortesteen, een geurkaars met een edelsteen, of een edelsteen geschenkdoos? Hier zijn 6 cadeau ideeën voor haar!

origineel cadeau voor haar - cadeau idee voor haar
origineel cadeau voor haar

Cadeau idee 1: Geboortesteen sieraad

Geboortesteen sieraden zijn geweldige cadeaus voor elke gelegenheid. Geef eens een geboortesteen ring of ketting cadeau voor moederdag, als origineel verjaardagscadeau, bij de geboorte van een baby, of als kerstcadeau. Geboortesteen sieraden zijn spirituele cadeaus met een bijzonder betekenis. Perfect als je iets bijzonders cadeau wil geven aan haar!

Cadeau idee 2: Edelsteen Geurkaarsen

Heb je al eens een geurkaars gezien met een edelsteen? Het is een geweldig en origineel cadeau waar elke vrouw blij van wordt! Om de edelsteen uit het geurkaarsje te halen, brandt je de kaars tot het kaarsvet gesmolten is. De edelsteen komt los en je kan die onder warm water schoonmaken. Geurkaarsen met een edelsteen zijn het perfecte cadeau voor vrouwen.

Cadeau idee 3: Edelsteen cadeau Sterrenbeeld

Wat is er leuker dan een cadeau dat past met je sterrenbeeld? Edelsteen cadeaus zijn altijd leuk om te krijgen. We hebben leuke cadeau sets samengesteld met edelstenen die een bijzondere betekenis hebben voor elk sterrenbeeld. Elke giftset komt met een QR-code die je kan scannen en die je meeneemt naar een pagina waar je alles leert over je sterrenbeeld en de edelstenen die je kunnen ondersteunen.

Cadeau idee 4: Edelsteen cadeau voor bijzondere momenten

Op zoek naar een origineel cadeau voor haar om een bijzonder moment te vieren? We stellen cadeausets samen voor elke gelegenheid. Wat dacht je van een edelstenen cadeau voor moeders in verwachting? Of een edelstenen cadeau voor baby’s? Of een edelsteen cadeau speciaal voor mama? In onze shop vind je originele cadeaus voor vrouwen, moeders en zwangere vrouwen.

Cadeau idee 5: Edelsteen zakjes met spirituele betekenis

Misschien ben je op zoek naar een origineel cadeau voor haar omdat je haar wil tonen dat je van haar houdt? Misschien kan ze wel wat steun en liefde gebruiken? Daarom hebben we edelsteen cadeau zakjes waarmee je laat zien dat je om haar geeft zoals een edelsteen set voor liefde, een edelsteen set voor vriendschap, een edelsteen set voor bescherming, een edelsteen set tegen stress, …

Cadeau idee 6: Edelsteen sieraden

Wie houdt er nu niet van een mooie edelsteen ring, een paar leuke edelsteen oorhangers, een zilveren edelsteen armband of een zilveren edelsteen ketting? Zoek je een sieraad met een bijzondere betekenis als origineel cadeau voor haar? Waarom geef je geen edelsteen sieraad met haar geboortesteen? Edelsteen sieraden met geboortesteen zijn het perfecte cadeau voor elke vrouw!

Al onze sieraden zijn vervaardigd van Sterling Silver 925. Bij Crystals by Lina werken we enkel met echte edelstenen. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!

Meer cadeau ideeën voor haar?

Heb je het perfecte origineel cadeau voor haar nog niet gevonden? Neem dan eens een kijkje op deze pagina, waar je alle originele cadeaus met edelstenen bij elkaar vindt. Of wil je liever een kijkje nemen in onze collectie handgemaakte zilveren edelsteen sieraden? In onze shop vind je vast en zeker het perfecte en ideale origineel cadeau voor haar!

origineel cadeau voor haar - cadeau idee voor haar
origineel cadeau voor haar


Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts.

Bekijk ook onze collectie geboortesteen sieraden. Prachtige zilveren sieraden vervaardigt uit sterling silver 925. Perfect voor elke gelegenheid.