Edelsteen set voor zwangerschap en vruchtbaarheid (5) - origineel cadeau voor zwangerschap

10x Origineel cadeau voor zwangerschap?

Ben je op zoek naar een origineel cadeau voor zwangerschap? Wat dacht je van een cadeau met edelstenen? Edelstenen zijn bijzondere en spirituele cadeaus geschikt voor elke gelegenheid. Edelstenen hebben altijd een bijzondere band gehad met de wereld van vrouwen. De schitterende kleuren en unieke eigenschappen van edelstenen resoneren met de vrouwelijke energie op een diep niveau. Door een zwangere edelstenen cadeau te doen, help je de zwangerschap met liefde en geborgenheid te omringen. Een origineel cadeau voor zwangerschap met edelstenen is een leuke manier om iemand te laten weten dat je om hen geeft!

Bonus: onderaan dit artikel vind je 10+ originele cadeau ideeën voor zwangerschap!

4 Beste Edelstenen voor zwangerschap

Er zijn verschillende edelstenen die geassocieerd worden met het moederschap en de vruchtbaarheid. De meest gekende zijn rozenkwarts, maansteen, carneool en blauwe chalcedoon.

Allemaal bijzondere edelstenen voor vrouwen die de zwangerschap en de vruchtbaarheid ondersteunen.

Deze edelstenen vormen een prachtige reis van ondersteuning voor vrouwen, van hormonale balans tot zelfvertrouwen, en van zwangerschap tot moederschap.

origineel cadeau voor zwangerschap
Origineel cadeau voor zwangerschap
Origineel cadeau voor zwangerschap met edelstenen
4 Edelstenen voor zwangerschap

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde’ genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen mama in wording te kalmeren en haar van zorgen te bevrijden. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Rozenkwarts bevordert het inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt vrouwen om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en heeft een sterke ‘vrouwelijke energie’. De steen ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft een positieve invloed op de voortplantingsorganen. Maansteen helpt het voorbereiden van de baarmoeder en brengt de hormonen terug in balans na de geboorte. Maansteen ondersteunt de hormoonhuishouding en is de perfect steen voor mama’s die borstvoeding geven. De steen bevordert de vrouwelijke intuïtie en brengt rust in de emotionele roetsjbaan van het moederschap. Een fijne steen voor mama in wording om bij zich te dragen.

Blauwe chalcedoon

Blauwe Chalcedoon is één van de meest geschikte edelstenen voor zwangerschap. Blauwe chalcedoon wordt ook wel de ‘moedersteen’ genoemd. Deze prachtige lichtblauwe steen versterkt het moedergevoel, bevordert een gezonde zwangerschap en stimuleert na de geboorte de melkproductie. De steen werkt kalmerend, en helpt bij momenten van stress. De steen is verbonden met het keelchakra (zelfexpressie) en het derde oog (intuïtie). Blauwe chalcedoon geeft zelfinzicht en helpt om de dingen beter te verwoorden. De steen werkt als een krachtige heler en brengt mama in wording in balans.

Carneool

Carneool staat bekend om zijn vitaliserende en energieke eigenschappen. Het wordt vaak geassocieerd met vruchtbaarheid, passie en moederschap. Voor vrouwen die zwanger willen worden, kan carneool helpen bij het stimuleren van de seksuele energie en het vergroten van de vruchtbaarheid. Tijdens de zwangerschap kan carneool de moeder voorzien van extra energie en kracht. Draag carneool als een symbool van vruchtbaarheid en moederlijke liefde.


Kortom, rozenkwarts, maansteen, carneool en blauwe chalcedoon zijn de perfecte edelstenen voor zwangerschap en mama’s met een sterke kinderwens. Een origineel cadeau voor zwangerschap!

Het gebruik van edelstenen tijdens de zwangerschap en vruchtbaarheidsreis is gebaseerd op persoonlijke overtuigingen en spirituele tradities. Hoewel ze geen vervanging zijn voor medische zorg, kunnen deze stenen symbolische en inspirerende hulpmiddelen zijn om een positieve mindset te bevorderen en een gevoel van welzijn te creëren tijdens deze bijzondere periode in het leven van een vrouw. Onthoud altijd dat het raadzaam is om medisch advies in te winnen als er medische zorgen of problemen zijn met vruchtbaarheid.

Origineel cadeau voor zwangerschap

Op zoek naar een uniek en origineel cadeau voor zwangerschap? In onze shop hebben we een cadeauset voor zwangere vrouwen met 3 bijzondere edelstenen: rozenkwarts, maansteen en blauwe chalcedoon. Of wat dacht je van een edelsteen setje voor zwangerschap en vruchtbaarheid met carneool, rozenkwarts en maansteen?

10+ leuke cadeaus voor zwangerschap en geboorte

Nog meer leuke cadeau ideetjes voor vrouwen met zwangerschapswens, zwangere vrouwen en moeders.

Naar de shop voor nog meer originele cadeau ideeën voor zwangerschap, moeders en baby’s.

In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben de leukste edelsteen sets voor vrouwen en zwangerschap, origineel cadeau voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts.