Edelstenen Set Bescherming – met armband

 24,99

Tijgeroog – Labradoriet – Hematiet

14 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Edelstenen Set Bescherming – Edelstenen voor bescherming en tegen negatieve energie – met armband

We kunnen soms allemaal wat extra bescherming en geborgenheid gebruiken. Edelstenen kunnen ons daarin ondersteunen. Door bepaalde edelstenen dicht bij je te dragen, kan je jezelf beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf én van binnenuit. We hebben 3 Edelstenen geselecteerd voor bescherming en tegen negatieve energie die je niet zullen teleurstellen. Perfect voor iedereen die wat extra bescherming kan gebruiken!

Wat krijg je in deze Edelsteen Set Bescherming?

 • Hematiet splitarmband (17 cm lang)
 • Tijgeroog palmsteen (+/- 3 tot 4 cm)
 • Labradoriet palmsteen (+/- 3 tot 4 cm)
 • Duurzaam geschenkzakje
 • Edelsteen kaartje met QR-code (in 3 talen: NL-FR-EN) – gedrukt op eco-friendly papier

Haal meer uit je geschenk!

Aan het edelstenen zakje hangt een kaartje met uitleg over de edelstenen. Daarop staat een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met meer informatie over beschermende edelstenen. Beschikbaar in 3 talen: NL-FR-EN. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een liefdevol geschenk.

Hematiet

Hematiet is een aardende steen die beschermend en harmoniserend werkt. Het is een goede steen om bij je te dragen als je last hebt van verslavingen of dwangstoornissen. De steen vergroot je zelfvertrouwen en je zelfrespect en geeft je de kracht om sterk te zijn. De steen beschermt je ook tegen negatieve gedachten en depressie. Dat doet de steen door negatieve energieën uit je lichaam weg te trekken opdat je lichaam innerlijke rust en harmonie kan vinden. Op die manier vermindert de steen zorgen en stress en helpt je om positief door het leven te gaan.

Tijgeroog

Tijgeroog is een echte geluksteen. De steen helpt je de kracht in jezelf te vinden, en inspireert om op een gezonde manier voor jezelf op te komen. De steen geeft moed en doorzettingsvermogen en helpt je om je beter te concentreren. Daarnaast heeft tijgeroog een beschermende energie en brengt harmonie en balans. Tijgeroog is een goede steen voor wie geplaagd wordt door angsten en nachtmerries en ondersteunt mensen die snel overprikkeld raken. Daarnaast is tijgeroog ook een goede steen voor slachtoffers van pestgedrag.

Labradoriet

Labradoriet is een sterk beschermende en spirituele steen. De steen beschermt je tegen negatieve energie van buitenaf en vooral tegen mensen die energie bij je wegnemen. De steen werkt in op het Zonnevlecht Chakra en versterkt het zelfvertrouwen en de zelfwaarde. Dat geeft je de nodige kracht om tegen anderen in te gaan en je eigen weg te bewandelen.  Labradoriet versterkt de intuïtie en beschermt je tegen overprikkeling. Hierdoor is de steen ook erg geschikt voor hoogsensitieve mensen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

hematiet, labradoriet, tijgeroog

Kleur

Blauw, Bruin, Zwart

Afmeting sieraad

17 cm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…