lavasteen steen van aarding, bescherming en stabiliteit (2)
|

Lavasteen: Steen van Aarding, Bescherming en Zelfvertrouwen

In de diepten van de aarde schuilt een krachtige metgezel, lavasteen, met zijn diepzwarte kleur en intrigerende oorsprong. Deze steen staat bekend om zijn vermogen om bescherming en aarding te bieden, terwijl het moed, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en stabiliteit versterkt. Laten we de fascinerende eigenschappen van lavasteen verkennen en ontdekken hoe deze steen ons kan begeleiden op verschillende aspecten van ons welzijn.

Waar vind je Lavasteen?

Lavasteen, zoals de naam al doet vermoeden, ontstaat uit gestolde lava na een vulkanische uitbarsting. Het wordt vaak gevonden in vulkanische gebieden en is een overblijfsel van de intense hitte en kracht van de aarde. Lavasteen staat symbool voor transformatie en wedergeboorte, aangezien het ontstaat uit de tumultueuze krachten van de natuur.

Lavasteen - steen van aarding, bescherming en stabiliteit
Lavasteen – steen van aarding, bescherming en stabiliteit

Eigenschappen van Lavasteen

Lavasteen is de steen van aarding, bescherming en stabiliteit

bescherming en aarding – moed en zelfvertrouwen – doorzettingsvermogen en stabiliteit

Bescherming en Aarding

Op spiritueel niveau wordt lavasteen beschouwd als een krachtige steen van bescherming en aarding. Het staat bekend om zijn vermogen om negatieve energieën af te weren en een beschermend schild om de drager te creëren. Lavasteen opent het wortelchakra, dat verbonden is met aarding, stabiliteit en overlevingsinstinct.

De steen herinnert ons eraan dat, net zoals lava de aarde beschermt tegen externe krachten, lavasteen ons kan beschermen tegen energetische invloeden. Het biedt een gevoel van veiligheid en gronding, waardoor we stevig met beide benen op de grond kunnen staan.

Moed en Zelfvertrouwen

Mentaal gezien staat lavasteen bekend om het stimuleren van moed en zelfvertrouwen. Het geeft de drager de kracht om uitdagingen aan te gaan en moeilijkheden te overwinnen. Lavasteen moedigt aan om met overtuiging en vastberadenheid te handelen, wetende dat we de innerlijke kracht bezitten om obstakels te overwinnen.

De energie van lavasteen herinnert ons eraan dat, zelfs in de meest turbulente tijden, moed en zelfvertrouwen onze leidraad kunnen zijn. Het is een krachtige metgezel op ons pad naar persoonlijke groei en het overwinnen van innerlijke angsten.

Doorzettingsvermogen en Stabiliteit

Fysiek gezien staat lavasteen bekend om zijn stabiliserende eigenschappen. Het helpt bij het bevorderen van doorzettingsvermogen en het handhaven van emotionele stabiliteit tijdens uitdagende situaties. Lavasteen herinnert ons eraan dat zelfs in de meest vloeibare toestanden van het leven, we een innerlijke stabiliteit kunnen behouden.

De steen fungeert als een herinnering dat doorzettingsvermogen en stabiliteit ons de kracht geven om de stroom van het leven te weerstaan en tegelijkertijd mee te bewegen met de eb en vloed van verandering. Het is een bron van kracht die ons in staat stelt om veerkrachtig te blijven, ongeacht de omstandigheden.

Hoe gebruik je de affirmatie met Lavasteen?

De affirmatie die verbonden is met lavasteen luidt: “Ik blijf met beide benen op de grond staan en ga mee met de stroom van het leven.” Gebruik deze krachtige uitspraak tijdens meditatie, visualisatie of gewoon als een dagelijkse herinnering aan je innerlijke kracht en veerkracht.

Ik blijf met beide benen op de grond staan en ga mee met de stroom van het leven.

affirmatie

Houd de lavasteen in je hand terwijl je de affirmatie herhaalt om de energie te versterken. Plaats de steen ook op een plek waar je hem vaak ziet, zoals op je bureau of in je zak, om de kracht van de affirmatie te integreren in je dagelijkse leven.

Conclusie: De Aardende Kracht van Lavasteen

In conclusie is lavasteen veel meer dan een gestolde overblijfsel van vulkanische activiteit; het is een krachtige bondgenoot op ons pad naar bescherming, aarding, moed, zelfvertrouwen, doorzettingsvermogen en stabiliteit. Laat lavasteen je begeleiden op je reis van innerlijke kracht, veerkracht en het vermogen om met moed en stabiliteit de stroom van het leven te omarmen. Open jezelf voor de aardende energie van lavasteen en ontdek de diepgaande stabiliteit diep vanbinnen.

In onze shop