Edelstenen cadeau vrouwen

 44,99

Met Rozenkwarts, Maansteen, Rhodoniet en Roze Opaal

18 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Edelstenen cadeau vrouwen

Een prachtig cadeau voor de liefste vrouw. Een origineel cadeau voor moederdag, mama’s verjaardag, als geboortegeschenk, voor je beste vriendin of simpelweg als verrassing voor je allerliefste. Toon je liefde met een edelsteen kaarsje (rozenkwarts), een edelsteen armband (roze opaal) én 2 edelstenen (maansteen en rhodoniet). Voor deze giftset hebben we 4 edelstenen geselecteerd die vrouwen versterken en ondersteunen.

Wat krijg je in deze edelstenen set?

 • 2 Trommelstenen – rhodoniet en maansteen (+/- 2-3 cm)
 • Geurkaarsje met edelsteen: rozenkwarts ‘ Love & Harmony’ (geur: jasmijn-oranjebloesem)
 • Edelsteen armband: roze opaal (18cm – 3mm kralen – sterling silver)
 • Duurzaam bewaarzakje (eco-katoen of linnen)
 • Luxe geschenkdoos (eco-friendly)
 • QR-code met informatie over de edelstenen (NL-FR-EN-D)

Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over de edelstenen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een geweldige giftset voor wie op zoek is naar bijzonder geschenk.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde‘ genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen vrouwen tot rust te komen en hen van zorgen te bevrijden. Rozenkwarts geeft vrouwen een groot inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt vrouwen om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren. Rozenkwarts trekt niet alleen liefde aan, maar leert je ook van jezelf te houden.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en heeft een sterke vrouwelijke energie. De steen versterkt de vrouwelijke intuïtie en ondersteunt de vrouwelijke voortplantingsorganen. Het is een fijne steen voor vrouwen om bij zich te dragen. De steen ondersteunt de vrouwelijke hormoonhuishouding en ondersteunt daarmee niet alleen zwangerschap, bevalling en borstvoeding. De steen tempert ook premenstruele en menopauzale hormoonschommelingen. Maansteen heeft een positieve invloed op de zwangerschap en helpt het herstel van de baarmoeder na de bevalling. Maansteen is de perfect steen voor vrouwen die borstvoeding geven.

Roze Opaal

Roze opaal straalt een kalmerende energie uit die diep resoneert met vrouwelijke gevoelens. Deze steen stimuleert vreugde en zelfvertrouwen, wat essentieel is voor het koesteren van een positief zelfbeeld. Roze opaal nodigt vrouwen uit om hun eigen ‘kracht en schoonheid’ te omarmen, zowel innerlijk als uiterlijk. Roze opaal is een waardevolle metgezel tijdens periodes van hormonale veranderingen zoals de menstruatie en premenopauze, omdat de steen een gevoel van innerlijke rust en welzijn bevordert.

Rhodoniet

Een laatste edelsteen die niet mag ontbreken in het lijstje edelstenen voor vrouwen is Rhodoniet. Rhodoniet staat bekend om zijn vermogen om liefde te koesteren en emotioneel evenwicht te bevorderen. Rhodoniet moedigt aan om los te laten wat niet langer dient en biedt een ‘kompas voor het vinden van innerlijke rust’. De steen herinnert ons eraan dat het omarmen van zelfliefde een krachtige stap is in de reis naar emotionele genezing en welzijn. Rhodoniet wordt daarom ook wel de ‘reddingssteen’ genoemd en heeft de kracht om emotionele wonden te helen, angst te verminderen en vergeving en begrip te bevorderen. De steen brengt kalmte in stressvolle situaties en versterkt het zelfvertrouwen en de zelfwaardering.

Kies voor een duurzaam geschenk

Onze geschenkdozen zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Daarnaast werken we met QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Waarschuwing: Om brand en ernstig letsel te voorkomen: laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter. Brand kaarsen niet in de buurt van brandbare materialen. Plaats de kaars op een stabiel, hittebestendig oppervlak. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Verplaats nooit een brandende kaars. De container kan heet worden. Knip voor veiligheid en een gelijkmatige verbranding altijd de wiek af tot 6 mm voordat u de kaars aansteekt. Berg de kaars op een koele, droge plaats op onder 25°C wanneer deze niet in gebruik is.

edelsteen

maansteen, opaal, rhodoniet, rozenkwarts

Afmeting sieraad

18 cm

Edelsteen geurkaars

Rozenkwarts

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…