Edelstenen armband blue lace agaat

 16,99

Prachtige edelstenen armband Blue lace agaat

30 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige edelstenen armband blue lace agaat in een duurzaam eco-friendly geschenkzakje (9x12cm).

Deze lichtblauwe armband is 17 cm lang en heeft kralen met een diameter van 8 mm. Bijhorend kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Een fijn geschenk om te geven en ontvangen!

Blue Lace Agaat is de steen van communicatie. Het is een rustgevende edelsteen met een hemelsblauwe kleur en uniek bandpatroon. Het staat bekend om zijn kalmerende energie, verbetering van communicatie en bevordering van zelfexpressie. Specifiek voor moeders en vrouwen biedt het voordelen zoals het verminderen van stress, het bevorderen van kalmte en het versterken van communicatievaardigheden.

Haal meer uit je geschenk!

Deze armband komt met een kaartje waarop een QR-code staat. Deze code brengt je naar een pagina met meer informatie over de edelsteen en hoe je edelstenen kan gebruiken in je dagelijkse leven. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL-FR-EN-D.

Wat krijg je?

 • Edelsteen armband – 17 cm – kralen 8 mm
 • Edelsteen kaartje met betekenis
 • eco-friendly geschenkzakje (9x12cm)

TIP: Meet je pols om de diameter van de armband te controleren. Je doet dit makkelijk met een koordje dat je naast een liniaal legt.

Blue Lace Agaat

Blue Lace Agaat is een prachtige edelsteen met een delicate, hemelsblauwe kleur en een uniek bandpatroon. Het is een vorm van agaat dat behoort tot de kwartsfamilie. Blue Lace Agaat wordt voornamelijk gevonden in Namibië en wordt gewaardeerd vanwege zijn rustgevende uitstraling en spirituele eigenschappen.

Deze steen staat bekend om zijn kalmerende energie en wordt vaak gebruikt om stress en angst te verminderen. Het wordt beschouwd als een steen van communicatie en moedigt een rustige en vreedzame expressie aan. Blue Lace Agaat helpt ook bij het stimuleren van helderheid van denken en het bevorderen van zelfexpressie. Het wordt vaak gebruikt door mensen die behoefte hebben aan ondersteuning bij het uiten van hun gedachten en gevoelens.

Voor moeders en vrouwen heeft Blue Lace Agaat specifieke voordelen. Het kan helpen om een gevoel van kalmte en vrede te bevorderen, zelfs tijdens drukke en veeleisende momenten. Het kan angst en spanning verminderen, waardoor ze beter in staat zijn om met uitdagingen om te gaan en hun taken evenwichtiger te vervullen. Daarnaast kan het dienen als een hulpmiddel om communicatie te verbeteren en een harmonieuze expressie van gedachten en gevoelens aan te moedigen. Blue Lace Agaat helpt vrouwen om hun stem te vinden, zich zelfverzekerder uit te drukken en beter voor zichzelf op te komen.

Blue Lace Agaat wordt ook geassocieerd met de keelchakra, die verbonden is met communicatie en zelfexpressie. Het kan helpen bij het openen en balanceren van deze chakra, waardoor vrouwen in staat worden gesteld om hun waarheid op een heldere en authentieke manier te uiten.

Kortom, Blue Lace Agaat is een prachtige edelsteen met zowel spirituele als fysieke voordelen. Of het nu wordt gedragen als sieraad of als decoratief element in huis, het voegt een vleugje serene schoonheid toe aan elke omgeving. Voor moeders en vrouwen biedt het specifieke voordelen, zoals het bevorderen van kalmte, stressvermindering en het verbeteren van communicatie en zelfexpressie. Deze armband blue lace agaat is een fijn geschenk om te geven en te ontvangen!

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

blue lace agaat

Kleur

Blauw

Afmeting sieraad

17 cm

Afmeting kralen

8 mm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…