Edelsteen set voor studenten - fluoriet - edelstenen tegen examenstress (1)

3 Beste edelstenen tegen examenstress

Examenperiodes zijn erg stressvolle periodes voor studenten. Het is een periode waarin je het beste van jezelf moet geven. En dat geeft veel druk en stress. Edelstenen en kristallen kunnen erg waardevol zijn tijdens examens en kunnen studenten helpen om zich beter te concentreren, het geheugen verbeteren en angst en stress te reduceren. Wist je dat er 3 edelstenen tegen examenstress zijn?

Natuurlijke edelstenen en kristallen hebben bijzondere energetische eigenschappen die het lichaam kan genezen, de geest kan stimuleren en de ziel activeren. Omdat deze mineralen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. Zo lang we ons kunnen herinneren, maakten natuurvolkeren, de Egyptenaren, de Maya’s, Sumeriërs en Indiërs  gebruik van talismans en amuletten om het kwade af te weren en zich te beschermen tegen negatieve invloeden.

Welke 3 edelstenen tegen examenstress?

Er zijn wel meerdere edelstenen die studenten kunnen ondersteunen tijdens examenperiodes, maar dit zijn de meest geschikte. Amethist, citrien en fluoriet zijn de 3 beste edelstenen tegen examenstress omwille van hun spirituele en helende eigenschappen.

Fluoriet - steen van uitmuntendheid (4)
Fluoriet
Steen van de ziel - amethist (3)
Amethist
steen van rijkdom - citrien (3) - geboortesteen november - gele edelsteen
Citrien

Amethist

Amethist is een extreem krachtige en beschermende steen met een hoge spirituele vibratie. De steen beschermt tegen negatieve energie en zet die om in liefde. Het is een helende & kalmerende steen die de geest tot rust brengt. Amethist is een goede steen voor studenten. De steen verbetert het geheugen en vermindert angsten en spanningen. Een palmsteen is een gladde gepolijste steen die in je handpalm past. De steen heeft een diepe paarse kleur met wit marmerpatroon.

Fluoriet

Fluoriet bevordert de concentratie en stimuleert het geheugen. De steen geeft studenten meer zelfvertrouwen en helpt hen beter te focussen. Het is een vrolijke, gele steen die je vrolijk maakt en je helpt tot rust te komen. Een zorgensteen is een gladde, gepolijste steen met een gebogen onderkant waar je duim in past. Neem de steen in je hand, wrijf met je duim over de steen en laat je zorgen los. Deze paarse fluoriet heeft een prachtige paarse kleur met witte vlekjes.

Citrien

Citrien is een gele kwartssoort. Deze zonnige steen brengt zijn drager zelfvertrouwen, zelfrespect, energie en levensvreugde. De steen geeft moed en trekt gelukvoorspoedsucces en rijkdom aan. De steen geeft studenten de nodige energie en kracht om de examenperiode tot een goed einde te brengen. Draag de armband om je pols tijdens het studeren en tijdens examens.

Hoe gebruik je de edelstenen tegen examenstress?

Leg de stenen op je bureau wanneer je studeert, laat ze door je vingers gaan wanneer je nadenkt en neem ze mee naar je examen. Ze zullen je geluk brengen!


In onze shop vind je niet alleen edelstenen tegen examenstress, je vind er ook andere edelsteen sets: o.a. edelsteen set voor kinderen en edelsteen set voor baby’s.

In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Bekijk ook onze collectie geboortesteen sieraden.