Edelstenen cadeau zwangerschap

 39,99

Origineel edelstenen cadeau met maansteen, rozenkwarts en blauwe chalcedoon

11 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Edelstenen cadeau zwangerschap & vruchtbaarheid

Een origineel cadeau voor zwangerschap en vruchtbaarheid. Dit is het perfecte cadeau voor vrouwen met kinderwens en zwangere vrouwen. Toon je liefde met een edelsteen armband in blauwe chalcedoon, twee edelstenen (rozenkwarts en crèmekleurige maansteen) én een geurkaarsje met rozenkwarts. Voor dit edelstenen cadeau zwangerschap en vruchtbaarheid hebben we 3 edelstenen geselecteerd die moeders versterken en ondersteunen in hun vruchtbaarheid: maansteen, rozenkwarts en blauwe chalcedoon.

Wat krijg je in deze edelstenen set?

 • Edelsteen armband blauwe chalcedoon (17 cm lang – kralen 8 mm)
 • 2 trommelstenen – rozenkwarts en crème maansteen (+/- 2 tot 3 cm)
 • Geurkaarsje met edelsteen: rozenkwarts (geur: jasmijn-oranjebloesem)
 • Duurzaam geschenkzakje
 • Luxe geschenkdoos met magneetsluiting (eco-friendly – zero-tree)
 • Edelsteen kaartje met QR-code in 3 talen: NL – FR -EN – Duurzaam gedrukt op gerecycleerd papier

Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een kaartje met uitleg over de giftset. Hierop vind je een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over de edelstenen. Deze informatie is beschikbaar in 3 talen: NL – FR – EN. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een geweldig cadeau voor wie op zoek is naar iets uniek.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde‘ genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen mama’s in wording te kalmeren en haar van zorgen te bevrijden. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Rozenkwarts bevordert het inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt vrouwen om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en heeft een sterke ‘vrouwelijke energie‘. De steen ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft een positieve invloed op de voortplantingsorganen. Maansteen helpt het voorbereiden van de baarmoeder en brengt de hormonen terug in balans na de geboorte. Maansteen ondersteunt de hormoonhuishouding en is de perfect steen voor vrouwen die borstvoeding geven. De steen bevordert de vrouwelijke intuïtie en brengt rust in de emotionele roetsjbaan van het moederschap. Een fijne steen voor zwangere vrouwen en vrouwen met kinderwens.

Blauwe chalcedoon

Blauwe chalcedoon wordt ook wel de ‘moedersteen’ genoemd. Deze prachtige lichtblauwe steen versterkt het moedergevoel, bevordert een gezonde zwangerschap en stimuleert na de geboorte de melkproductie. De steen werkt kalmerend, en helpt bij momenten van stress. De steen is verbonden met het keelchakra (zelfexpressie) en het derde oog (intuïtie). Blauwe chalcedoon geeft zelfinzicht en helpt om de dingen beter te verwoorden. De steen werkt als een krachtige heler en brengt zwangere vrouwen in balans.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Waarschuwing: Om brand en ernstig letsel te voorkomen: laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter. Brand kaarsen niet in de buurt van brandbare materialen. Plaats de kaars op een stabiel, hittebestendig oppervlak. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Verplaats nooit een brandende kaars. De container kan heet worden. Knip voor veiligheid en een gelijkmatige verbranding altijd de wiek af tot 6 mm voordat u de kaars aansteekt. Berg de kaars op een koele, droge plaats op onder 25°C wanneer deze niet in gebruik is.

edelsteen

chalcedoon, maansteen, rozenkwarts

Afmeting sieraad

17 cm

Edelsteen geurkaars

Rozenkwarts

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…