Edelstenen cadeau zwangerschap

 44,99

Met maansteen, rozenkwarts, carneool en amethist

19 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Edelstenen cadeau zwangerschap & vruchtbaarheid

Een origineel cadeau voor zwangerschap en vruchtbaarheid. Dit is het perfecte cadeau voor vrouwen met kinderwens en zwangere vrouwen. Toon je liefde met een edelsteen armband met maansteen, twee edelstenen (rozenkwarts en carneool) én een geurkaarsje met amethist. Voor dit edelstenen cadeau zwangerschap en vruchtbaarheid hebben we 4 edelstenen geselecteerd die moeders versterken en ondersteunen in hun vruchtbaarheid: maansteen, rozenkwarts, carneool en amethist.

Wat krijg je in deze edelstenen set?

 • Edelsteen armband maansteen (18 cm lang – kralen 3 mm – sterling silver 925)
 • 2 trommelstenen – rozenkwarts en carneool (+/- 2 tot 3 cm)
 • Geurkaarsje met edelsteen: amethist ‘Spiritual healing’ (geur: vanilla-coconut)
 • Duurzaam bewaarzakje (eco-katoen of linnen)
 • Luxe geschenkdoos (eco-friendly)
 • QR-code met informatie over de edelstenen (NL-FR-EN-D)

Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over de edelstenen. Deze informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een geweldig cadeau voor wie op zoek is naar iets uniek.

Welke edelstenen hebben we voor Zwangerschap en Vruchtbaarheid geselecteerd?

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde‘ genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. De steen brengt vrouwen tot rust en bevrijdt hen van zorgen. De steen heeft een positieve werking op de voortplantingsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Rozenkwarts versterkt het inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt vrouwen om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en heeft een sterke ‘vrouwelijke energie‘. De steen ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoedingsperiode en heeft een positieve invloed op de voortplantingsorganen. Maansteen helpt het voorbereiden van de baarmoeder en brengt de hormonen terug in balans na de geboorte. Maansteen ondersteunt de hormoonhuishouding en is de perfect steen voor vrouwen die borstvoeding geven. De steen bevordert de vrouwelijke intuïtie en brengt rust in de emotionele roetsjbaan van het moederschap. Een fijne steen voor zwangere vrouwen en vrouwen met kinderwens.

Carneool

Een derde geweldige edelsteen voor zwangerschap en vruchtbaarheid is carneool. Carneool is een levendige oranje steen die wordt geassocieerd met ‘passie en vitaliteit’. De steen wordt vaak beschouwd als een steen van vruchtbaarheid en creativiteit. Voor vrouwen die zich in het proces van conceptie bevinden, wordt geloofd dat carneool kracht en moed kan bieden, evenals het stimuleren van het seksuele verlangen. Carneool bevordert de hormonale balans en zou helpen om vlotter zwanger te worden. Tijdens vruchtbaarheidsbehandelingen of zwangerschap kan carneool mogelijks de kracht bieden die nodig is om uitdagingen met veerkracht en vastberadenheid het hoofd te bieden.

Amethist

Amethist is een gunstige steen voor zwangerschap en vruchtbaarheid vanwege zijn kalmerende eigenschappen. De steen vermindert stress en bevordert een ‘positieve mindset’. Amethist kan energieblokkades opheffen en stimuleert positieve energiestromen. Amethist beschermt tegen negatieve energieën en bevordert innerlijke rust, wat essentieel is tijdens de zwangerschap. Daarnaast wordt de steen geassocieerd met spirituele groei en intuïtie, wat kan helpen bij het moederschap. Ook heeft amethist een ondersteunend effect op de hormonale balans en bevordert de slaap, wat cruciaal is voor een gezonde zwangerschap.

 

Kies voor een duurzaam geschenk

Onze geschenkdozen zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Daarnaast werken we met QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

Waarschuwing: Om brand en ernstig letsel te voorkomen: laat nooit een brandende kaars onbeheerd achter. Brand kaarsen niet in de buurt van brandbare materialen. Plaats de kaars op een stabiel, hittebestendig oppervlak. Buiten bereik van kinderen en huisdieren houden. Verplaats nooit een brandende kaars. De container kan heet worden. Knip voor veiligheid en een gelijkmatige verbranding altijd de wiek af tot 6 mm voordat u de kaars aansteekt. Berg de kaars op een koele, droge plaats op onder 25°C wanneer deze niet in gebruik is.

edelsteen

amethist, maansteen, rozenkwarts, carneool

Afmeting sieraad

18 cm

Edelsteen geurkaars

Amethist

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…