Beste edelstenen voor vrouwen
|

De 3 beste edelstenen voor vrouwen

Ben je op zoek naar de beste edelstenen voor vrouwen? In dit artikel vertellen we welke edelstenen geschikt zijn voor typisch vrouwelijke klachten zoals premenstruele klachten, vruchtbaarheidsklachten en hormoonschommelingen. Maar wist je dat edelstenen vrouwen ook kunnen versterken in hun vrouwelijkheid, empoweren en kracht bieden?

Edelstenen zijn bijzondere en spirituele cadeaus geschikt voor elke gelegenheid. Edelstenen cadeau geven, is een leuke manier om iemand te laten weten dat je om hen geeft!

3 Edelstenen voor vrouwen

Er zijn verschillende edelstenen die geassocieerd worden met vrouwelijkheid, het moederschap en de vruchtbaarheid. De meest gekende edelstenen voor vrouwen zijn rozenkwarts, maansteen en roze opaal .

Drie bijzondere edelstenen voor vrouwen die de vrouwelijke hormonen in balans brengen, de vruchtbaarheid ondersteunen en vrouwen ondersteunen tijdens de voorbereiding op het moederschap.

Beste edelstenen voor vrouwen-1
Edelstenen voor vrouwen

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde’ genoemd en heeft een zachte energie.

Rozenkwarts is de steen van de liefde en staat voor onvoorwaardelijke liefde en mededogen, vrouwelijkheid en zelfvertrouwen.

Rozenkwarts opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen je tot rust te komen en je van zorgen te bevrijden. De steen heeft een positieve werking op de voortplantingsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid.

Rozenkwarts bevordert het inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit.

Rozenkwarts versterkt het zelfvertrouwen en helpt vrouwen om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden.

Maansteen

Maansteen heeft een sterke vrouwelijke energie en staat symbool voor empowerment, reproductieve gezondheid en een geslaagde borstvoeding.

Maansteen heeft een sterke connectie met de maan en heeft een sterke ‘vrouwelijke energie’. De steen ondersteunt de zwangerschap, de bevalling en borstvoeding en heeft een positieve invloed op de voortplantingsorganen. Maansteen helpt het voorbereiden van de baarmoeder en brengt de hormonen terug in balans na de geboorte.

Maansteen ondersteunt de hormoonhuishouding, verlicht premenstruele klachten en is de perfect steen voor vrouwen die borstvoeding geven. De steen bevordert de vrouwelijke intuïtie en brengt rust in de emotionele roetsjbaan van het moederschap.

Maansteen empowered en geeft vrouwen kracht en is daarom een fijne steen voor vrouwen om bij zich te dragen.

goudkleurige oorhangers regenboog maansteen - 1
Maansteen in de shop

Roze Opaal

Roze Opaal staat niet alleen voor kracht en vitaliteit, maar ook voor passie en hormonale balans.

Roze opaal is de steen van spiritueel ontwaken. De steen bevordert zelfliefde, brengt lichaam en geest in balans en straalt zachtheid en liefde uit. Roze opaal brengt de emoties in balans en bevordert emotionele genezing. De steen helpt angst, zorgen of spanningen te temperen. Het is een beschermende steen die de geboorte vergemakkelijkt. De steen verlicht premenstruele klachten en zorgt voor hormonaal evenwicht tijdens de vruchtbare periode.

Het dragen van Roze Opaal versterkt vrouwen, geeft kracht en bevordert de vitaliteit. De steen helpt je je volledige potentieel te benutten.

Roze opaal wordt echter ook geassocieerd met liefde, passie en verlangen. De steen versterkt de emoties en helpt om remmingen los te laten.

Geboortesteen ring oktober met roze opaal - zilver
Roze opaal in de shop

Power armband voor vrouwen

Speciaal voor jou hebben we een armband ontworpen met de perfecte edelstenen voor vrouwen: rozenkwarts, roze opaal, maansteen én bergkristal (Cracked effect), afgewerkt met sterling silver 925. De armband heeft 8mm dikke kralen. Het perfecte cadeautje voor jezelf, je mama, je vriendin of diegene van wie je houdt.

Power bracelet for women – Release your inner Goddess

met rozenkwarts, roze Opaal, Maansteen en Bergkristal

Power armband voor vrouwen

“Release your inner goddess”

met rozenkwarts, roze opaal, maansteen en bergkristal

Natuurlijke edelstenen – Sterling Silver 925 verguld met een laagje roze goud

Bergkristal

Bergkristal is een sterk energetische steen die de emotionele en fysieke genezing bevordert. De steen biedt spirituele bescherming.

Bergkristal is een sterk energetische steen die positieve en vitaliserende energie brengt. De steen heeft helende & reinigende eigenschappen die het lichaam zuivert en de zeven chakra’s in balans brengt. Hierdoor kan bergkristal een goede ondersteuning bieden bij zowel emotionele als fysieke genezing en wordt de steen gebruikt tijdens meditatie.

Bergkristal zuivert de ruimte, brengt rust en harmonie, en zorgt voor een heldere geest. 

De steen versterkt de concentratie en helpt om een neutrale en onpartijdige houding aan te nemen. Dit maakt het makkelijker om tot inzichten te komen en beslissingen te nemen. 

Edelstenen gouden driehoek - bergkristal
Bergkristal

Van bergkristal is geweten dat het de werking van andere stenen versterkt. Het is dus de perfecte steen om de andere edelstenen voor vrouwen, rozenkwarts, roze opaal en maansteen, aan te vullen.

Bekijk ook deze leuke cadeaus

In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor vrouwen, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts.