edelstenen voor liefde

3 Edelstenen voor liefde

Hoe vind je ware liefde? We dromen allemaal over het vinden van de ware liefde. Die perfecte partner waar we lief en leed mee kunnen delen… voor eeuwig en altijd. Soms duurt het jaren om de partner van onze dromen te vinden. Maar wat als er een manier bestond waarmee je het proces wat kan bespoedigen? Oh la la! Zou dat niet heerlijk zijn? Wel, hier zijn 3 edelstenen voor liefde. Gebruik de kracht van edelstenen om je liefdesleven te boosten en vind de partner van je dromen!

En lukt het hiermee niet, dan heb je nog altijd iets moois voor jezelf 😉 want wie van zichzelf kan houden, kan makkelijker van anderen leren houden…

Edelstenen voor liefde - rozenkwarts-robijn in zoisiet-rhodoniet
Edelstenen voor liefde: Rozenkwarts – Robijn in zoisiet – Rhodoniet

Welke Edelstenen voor Liefde?

Welke edelstenen zijn geschikt om ware liefde aan te trekken?

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het Hart Chakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen je te kalmeren en je van zorgen te bevrijden. Rozenkwarts geeft je een groot inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt je ook om niet zo streng te zijn voor jezelf, jezelf te accepteren en van jezelf te houden.

Draag de steen van de liefde dicht bij je overal waar je heen gaat. Je zal je geliefd voelen.

Robijn in zoisiet

Robijn staat symbool voor geluk en kracht en brengt bescherming, moed en levenskracht. Robijn activeert net als rozenkwarts het Hart Chakra en stimuleert het verlangen en de seksuele energie. In deze combinatie zitten de  robijnkristallen vervat in een zoisiet matrix. Robijn in zoïsiet is een spirituele en vitaliserende steen. De steen helpt onderdrukte gevoelens te verwerken en heeft de eigenschap om negatieve energie en gedragingen om te zetten in positieve energie en gedragingen.

Robijn in zoisiet bevordert de creativiteit en stimuleert spirituele groei en wijsheid. De steen bevrijdt je van de zorgen en druk van elke dag.

Draag Robijn in Zoisiet dicht bij je en de steen geeft je de kracht om je dromen waar te maken en de liefde van je leven te vinden.

Rhodoniet

Rhodoniet staat voor onvoorwaardelijke liefde. De steen helpt wonden uit vorige relaties te helen waardoor je opnieuw ontvankelijk bent voor liefde. De steen versterkt je zelfwaarde en beschermt tegen ongezonde relaties. Het is een rustgevende steen en helpt je om contact maken met je innerlijke gevoelens. De steen versterkt de connectie met het hart. De steen bevordert zelfliefde, stimuleert verzoening en maakt vergevingsgezind. Rhodoniet vermindert angst en helpt jezelf te accepteren en van jezelf houden.

Draag de steen dicht bij je en de helende kracht van Rhodoniet zal je hart openstellen voor liefde en een nieuwe partner.

Je kan deze 3 edelstenen voor liefde cadeau geven aan diegene van wie je houdt of voor jezelf kopen.

De kracht van edelstenen voor liefde

Crystal Healing of het helen met kristallen is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. Van Egyptenaren, Maya’s, Sumeriërs en Indiërs weten we allang dat ze zichzelf versierden met kristallen om het kwaad af te weren en zichzelf te beschermen tegen donkere krachten.

Kristallen zijn natuurlijke mineralen die meestal onder de Aarde worden aangetroffen en zijn gevormd door duizenden jaren van kristallisatie in verschillende omgevingsomstandigheden. Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Daarnaast kan je edelstenen gebruiken om liefde aan te trekken.

Edelsteen Armbanden voor Liefde

We selecteerden voor jou 3 prachtige armbanden met edelstenen voor liefde die de liefde aantrekken en versterken!

3 Armbanden met Edelstenen om liefde aan te trekken:

  • Splitarmband Rozenkwarts
  • Splitarmband Rhodoniet
  • Splitarmband Robijn in Zoisiet
  • Duurzaam Linnen Geschenkzakje
  • Edelsteen kaartje met QR-Code

Hoe gebruik je edelstenen voor liefde?

Edelstenen voor liefde kan je op verschillende manieren een plek geven in je leven. Draag ze als talisman dicht bij je, gebruik ze tijdens meditatie of geef ze een bijzonder plekje in je huis zoals een plek waar je vaak vertoeft of leg ze op je nachtkastje.

Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze de drager ervan ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet of talisman te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je het moeilijk hebt en wat extra steun kan gebruiken. Neem ze in je handen tijdens een moment van mindfulness of meditatie.

Je kan edelstenen ook een vaste plek geven in je huis. Zo kunnen ze jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Hoe reinig en zuiver je edelstenen?

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zoals hematiet zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Meer Edelsteen sets

In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts.