Edelstenen armband Rozenkwarts

 14,99

Prachtige edelstenen armband Rozenkwarts.

28 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige edelstenen armband rozenkwarts in een duurzaam duurzaam eco-friendly geschenkzakje (9x12cm).

Deze lichtroze armband is 17 cm lang en heeft edelstenen met een diameter van 8 mm. Bijhorend kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Een fijn geschenk om te geven en ontvangen!

Rozenkwarts is een roze kwartssteen. De steen wordt ook wel de ‘steen van de liefde’ genoemd en heeft een zachte energie. De steen opent het hartchakra en maakt je ontvankelijk voor liefde. Dit zorgt voor innerlijke rust en harmonie en maakt je bewust van je eigen kwetsbaarheid. Hierdoor helpt de steen je te kalmeren en je van zorgen te bevrijden. De steen heeft een positieve werking op de geslachtsorganen en bevordert daarmee de vruchtbaarheid. Rozenkwarts bevordert het inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Rozenkwarts helpt om niet zo streng te zijn voor zichzelf, zichzelf te accepteren en van zichzelf te houden.

De steen hoort bij geboortemaand oktober en de sterrenbeelden stier, steenbok en vissen.

Haal meer uit je geschenk!

Deze armband komt met een kaartje waarop een QR-code staat. Deze code brengt je naar een pagina met meer informatie over de edelsteen en hoe je edelstenen kan gebruiken in je dagelijkse leven. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL-FR-EN-D.

Wat krijg je?

 • Edelstenen armband Rozenkwarts – 17 cm – kralen 8 mm
 • Edelsteen kaartje met betekenis
 • eco-friendly geschenkzakje (9x12cm)

TIP: Meet je pols om de diameter van de armband te controleren. Je doet dit makkelijk met een koordje dat je naast een liniaal legt.

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een prachtige roze kwartssteen die ook wel bekend staat als de ‘steen van de liefde’. Deze steen straalt een zachte energie uit en heeft een bijzondere betekenis en helende eigenschappen. Rozenkwarts staat symbool voor liefde, compassie en harmonie.

Een van de belangrijkste kenmerken van rozenkwarts is het vermogen om het hartchakra te openen en liefde te bevorderen. Het maakt je ontvankelijk voor liefde, zowel voor anderen als voor jezelf. Het creëert een gevoel van innerlijke rust en harmonie, waardoor je je bewust wordt van je eigen kwetsbaarheid en emotionele behoeften. Hierdoor helpt rozenkwarts je te kalmeren en bevrijdt het je van zorgen en angsten.

De steen heeft ook een positieve invloed op de geslachtsorganen en wordt vaak geassocieerd met vruchtbaarheid. Het stimuleert het inlevingsvermogen, scherpt de fijngevoeligheid aan en stimuleert de creativiteit. Voor vrouwen is rozenkwarts bijzonder waardevol, omdat het helpt om minder streng te zijn voor zichzelf, zelfacceptatie te bevorderen en liefde voor zichzelf te cultiveren.

Of je nu op zoek bent naar liefde, innerlijke rust, creatieve inspiratie of zelfacceptatie, rozenkwarts biedt een helende en ondersteunende energie. Door zijn zachte uitstraling en betekenis blijft het een geliefde steen in de wereld van edelstenen en wordt het vaak gebruikt in sieraden en als hulpmiddel bij meditatie en spirituele praktijken. Deze edelstenen armband rozenkwarts is een bijzonder cadeau met betekenis.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

rozenkwarts

Kleur

Roze

Afmeting sieraad

17 cm

Afmeting kralen

8 mm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…