edelstenen sterrenbeeld tweelingen - edelstenen passen bij sterrenbeeld tweelingen
|

Beste Edelstenen Sterrenbeeld Tweelingen

Edelstenen sterrenbeeld Tweelingen. Welke edelstenen passen bij tweelingen, welke betekenis kunnen we eraan toeschrijven en hoe kan je ze gebruiken?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen. Welke edelstenen passen bij sterrenbeeld Tweelingen en hun betekenis lees je hier.

Eigenschappen Sterrenbeeld Tweelingen

Tweelingen zijn niet alleen charmant, geestig, energiek, inventief, slim en veelzijdig. Ze kunnen ook erg gevat uit de hoek komen. De Tweeling is communicatief en steeds bezig met kennis vergaren, het is een echte denker, een ware filosoof. Een tweeling heeft behoefte aan verandering en vernieuwing. Saaiheid is zijn of haar grootste vijand. Een Tweeling voelt zich op z’n best bij opwinding en gezonde spanning, maar vermijdt confrontaties.

Tweelingen zijn positief, ruimdenkend, en houden ervan anderen aan het lachen te maken. Daarnaast zijn ze creatief, avontuurlijk en erg ondernemend. De tweeling is nieuwsgierig, heeft een sterke drang naar onafhankelijkheid en wil de wereld leren kennen.

  • Geboren: 21 mei – 20 juni
  • Element: lucht
  • Heersende planeet: mercurius
  • Kleur: geel
  • Passen goed bij: boogschutter & waterman

De Tweelingen is veelzijdig, opgewekt, nieuwsgierig, intelligent & sociaal

Welke kleur steen past bij Tweelingen? Geel geeft een tweeling energie, maakt vrolijk en wekt nieuwsgierigheid op. Geel helpt tweelingen te focussen en ondersteunt inspirerende gedachten.

Edelstenen Sterrenbeeld Tweelingen

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Tweelingen zijn agaat, citrien, maansteen en toermalijn. Maar ook tijgeroog, calciet, en opaal zijn goede stenen voor tweelingen.

Agaat | Agaat is een sterk aardende steen. De steen neutraliseert negatieve energie, brengt tot rust en brengt stabiliteit in de emoties van Tweelingen.

Citrien |  Citrien is een zonnige en warme steen. De steen geeft zelfvertrouwen en moed en helpt Tweelingen om zijn doelen te bereiken. De steen geeft Tweelingen energie en levensvreugde.

Maansteen | Maansteen ondersteunt de vruchtbaarheid en bevordert de intuïtie en het zelfinzicht van Tweelingen. De steen brengt stabiliteit en stimuleert de creativiteit.

Toermalijn | Deze steen brengt evenwicht in de gedachten van tweelingen en helpt te focussen. Toermalijn heeft een sterk reinigende en beschermende werking en zet negatieve energie, gedragspatronen en gedachtes om in positieve.

Tijgeroog | Deze steen beschermt tweelingen en brengt geluk. Tijgeroog steen helpt het herkennen van de eigen behoeften, vermindert stemmingswisselingen en maakt Tweelingen evenwichtig.

Calciet | Deze steen activeert en stimuleert de lichamelijke, geestelijke en spirituele groei van Tweelingen. De steen werkt motiverend, bevordert het zelfvertrouwen en kalmeert de geest.

Opaal | Opaal bezorgt Tweelingen vrolijkheid en levenslust en stemt optimistisch. De steen trekt positieve gebeurtenissen aan waardoor een leven in overvloed binnen handbereik ligt.

Edelstenen sterrenbeeld Tweelingen

De edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Tweelingen, waaronder agaat, citrien, maansteen, toermalijn, tijgeroog, calciet en opaal, bieden een scala aan ondersteunende eigenschappen voor de Tweelingen. Van het bevorderen van stabiliteit en zelfvertrouwen tot het stimuleren van intuïtie en het brengen van vreugde en levenslust, deze stenen zijn waardevolle metgezellen voor Tweelingen op hun reis naar evenwicht, groei en positiviteit.

In de shop

De helende kracht van edelstenen

Crystal healing is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. 

Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Reinig en zuiver je edelstenen

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

Edelstenen tijdens meditatie

Ga met de kristalpunt obelisk zitten in een ruimte waar je je veilig voelt. Dit kan je slaapkamer zijn, je meditatieruimte of een andere ruimte waar je je goed voelt. Neem plaats op een matje of een kussen op de grond, of ga lekker zitten in een comfortabele stoel. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Probeer je gedachten tot rust te brengen en voel hoe je lichaam ontspant.

Neem de gereinigde kristalpunt in je handen en visualiseer wat je nodig hebt. Spreek uit waar de steen je mee kan helpen, bijvoorbeeld ‘geef me de kracht om… ‘. Wees duidelijk in wat je wilt. De energie van de steen zal verbinding maken met je innerlijke ziel en de energie zal beginnen stromen.

Edelstenen als bescherming in huis

Plaats de Kristalpunt obelisk in een ruimte waar je veel tijd doorbrengt zoals de woonkamer of keuken. Geef de steen een mooie plek in de ruimte, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Edelstenen als talisman

Je kan edelstenen ook gebruiken als talisman of geluksbrenger. Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je naar een examen gaat of een moeilijk gesprek hebt. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus.

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Ze zijn een lief gebaar als je iemand een hart onder de riem wil steken.

Meditatie en het gebruik van edelstenen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Edelstenen en kristallen zijn simpelweg een tool om even een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je helpen je gedachten tot rust brengen.

Dit vind je vast ook leuk!

In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Ontdek ook onze collectie geboorte sieraden.