edelstenen sterrenbeeld schorpioen - edelstenen passen bij sterrenbeeld schorpioen
|

Beste Edelstenen sterrenbeeld Schorpioen

Edelstenen sterrenbeeld Schorpioen. Welke edelstenen passen bij schorpioen, welke betekenis kunnen we eraan toeschrijven en hoe kan je ze gebruiken?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen. Welke edelstenen passen bij sterrenbeeld Schorpioen en hun betekenis lees je hier.

Eigenschappen Sterrenbeeld Schorpioen

De schorpioen is misschien wel het meest sexy en verleidelijke teken van de dierenriem. De schorpioen heeft klasse en trekt overal waar hij of zij komt de aandacht. Ook is de schorpioen graag onafhankelijk en laat zich door niemand de les spellen.

De schorpioen zal nooit zelf een ruzie starten, maar als hij boos is, is het oorlog. De schorpioen kan moeilijk vergeten en kan jaren nadien nog wrok voelen. De schorpioen is bezitterig en snel jaloers en wil overla van op de hoogte zijn.

De schorpioen heeft een uitstekend gevoel voor humor, is intelligent en heeft veel diepgang. Hij of zij heeft een heel goed geheugen en herinnert zich makkelijk de kleinste details.

  • Geboren: 23 oktober – 21 november
  • Element: water
  • Heersende planeet: pluto en mars
  • Kleur: zwart
  • Passen goed bij: stier & kreeft

De Schorpioen is mysterieus, hartstochtelijk, doortastend, scherpzinnig & ambitieus

Welke kleur steen past bij Schorpioen? zwart is een donkere en mysterieuze kleur en past precies bij de nieuwsgierige aard van de schorpioen. Zwart geeft de schorpioen dieper inzicht.

Edelstenen sterrenbeeld Schorpioen

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Schorpioen zijn obsidiaan, citrien, turkoois en malachiet, maar ook aquamarijn en lapis lazuli zijn geschikte stenen.

Obsidiaan | Deze steen helpt de Schorpioen te aarden en zichzelf te doorgronden. Het is de perfecte steen voor zelf-evaluatie en helpt de Schorpioen het hoofd helder te houden.

Citrien | Citrien helpt de Schorpioen bij het nemen van belangrijke beslissingen. De steen geeft het nodige doorzettingsvoormogen, het zelfvertrouwen en de energie om zijn dromen waar te maken.

Turkoois | Deze steen heeft een sterk beschermende en kalmerende energie en brengt geluk en evenwicht in het leven van de Schorpioen. De steen maakt vrolijk en geeft energie.

Malachiet | Deze steen absorbeert negatieve energie en bezorgt de Schorpioen emotionele genezing. De steen helpt bij trauma-verwerking en heft emotionele blokkades op.

Aquamarijn | Deze kalmerende steen maakt de Schorpioen oprecht, ontspannen en vrolijk. De steen bevordert het welzijn, een goed geheugen en een heldere blik.

Lapis Lazuli | Deze steen sterkt de geest, helpt de Schorpioen tot dieper inzicht en brengt emotionele stabiliteit. Lapis Lazuli helpt bij de verwerking van emotionele pijn en bevordert zelfliefde en acceptatie.

Edelstenen sterrenbeeld Schorpioen

De edelstenen obsidiaan, citrien, turkoois, malachiet, aquamarijn en lapis lazuli zijn perfect geschikt voor het sterrenbeeld Schorpioen. Deze stenen bieden de Schorpioen aarding, helderheid, bescherming, emotionele genezing, besluitvaardigheid en innerlijke stabiliteit. Ze helpen de Schorpioen om in contact te komen met zijn diepste zelf, om blokkades op te heffen, om zijn dromen waar te maken en om emotionele pijn te verwerken. Met deze stenen aan hun zijde kunnen Schorpioenen zichzelf volledig omarmen en in harmonie leven met hun innerlijke kracht.

In de shop

De helende kracht van edelstenen

Crystal healing is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. 

Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Reinig en zuiver je edelstenen

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

Edelstenen tijdens meditatie

Ga met de kristalpunt obelisk zitten in een ruimte waar je je veilig voelt. Dit kan je slaapkamer zijn, je meditatieruimte of een andere ruimte waar je je goed voelt. Neem plaats op een matje of een kussen op de grond, of ga lekker zitten in een comfortabele stoel. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Probeer je gedachten tot rust te brengen en voel hoe je lichaam ontspant.

Neem de gereinigde kristalpunt in je handen en visualiseer wat je nodig hebt. Spreek uit waar de steen je mee kan helpen, bijvoorbeeld ‘geef me de kracht om… ‘. Wees duidelijk in wat je wilt. De energie van de steen zal verbinding maken met je innerlijke ziel en de energie zal beginnen stromen.

Edelstenen als bescherming in huis

Plaats de Kristalpunt obelisk in een ruimte waar je veel tijd doorbrengt zoals de woonkamer of keuken. Geef de steen een mooie plek in de ruimte, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Edelstenen als talisman

Je kan edelstenen ook gebruiken als talisman of geluksbrenger. Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je naar een examen gaat of een moeilijk gesprek hebt. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus.

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Ze zijn een lief gebaar als je iemand een hart onder de riem wil steken.

Meditatie en het gebruik van edelstenen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Edelstenen en kristallen zijn simpelweg een tool om even een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je helpen je gedachten tot rust brengen.

Dit vind je vast ook leuk!


In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Ontdek ook onze collectie geboorte sieraden.