edelstenen sterrenbeeld boogschutter - edelstenen passen bij sterrenbeeld boogschutter
|

Beste Edelstenen sterrenbeeld Boogschutter

Edelstenen sterrenbeeld Boogschutter. Welke edelstenen passen bij Boogschutter, welke betekenis kunnen we eraan toeschrijven en hoe kan je ze gebruiken?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen. Welke edelstenen passen bij sterrenbeeld Boogschutter en hun betekenis lees je hier.

Eigenschappen Sterrenbeeld Boogschutter

Boogschutters zijn slim, avontuurlijk, optimistisch en hebben een geweldig gevoel voor humor. Ze zijn wijs en hebben vaak veel kennis vergaard. Ze zijn geïnteresseerd in de natuur en de dieren en willen die kennis het liefst delen met iedereen.

De boogschutter is een erg sociaal wezen, en vertoeft dan ook graag in een fijn gezelschap. Hij of zij weert negatieve energie en houdt er niet van om over zijn gevoelens te praten. De boogschutter kijkt naar de toekomst en blijft niet hangen bij zaken die gebeurd zijn. De boogschutter is zelden emotioneel, maar verveelt zich wel snel. Hij of zij heeft dan ook een hekel aan verplichtingen.

De boogschutter is betrouwbaar, recht door zee en is altijd trouw aan zichzelf. Hij of zij is vaak een inspiratie voor anderen, luistert goed en probeert de ander te begrijpen.

  • Geboren: 22 november – 21 december
  • Element: vuur
  • Heersende planeet: jupiter
  • Kleur: paars
  • Passen goed bij: ram & tweelingen

De Boogschutter is enthousiast, openhartig, avontuurlijk, inspirerend & optimistisch

Welke kleur steen past bij Boogschutter? paars is de kleur van spiritualiteit en bewustzijn. De kleur opent de blik en brengt de boogschutter geluk. Ook blauw is een geschikte kleur en past bij het eerlijke karakter van de boogschutter.

Edelstenen sterrenbeeld Boogschutter

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Boogschutter zijn sodaliet, turkoois, amethist en topaas, maar ook granaat, jade, blauwe chalcedoon en malachiet.

Sodaliet | Sodaliet is een uitstekende steen voor Boogschutter vanwege zijn eigenschappen die intuïtie en zelfexpressie bevorderen. Het helpt Boogschutters om in contact te komen met hun innerlijke wijsheid en moedigt hen aan om hun waarheid vrijelijk te uiten.

Amethist | Amethist heeft een beschermende werking. De steen brengt de Boogschutter rust en heeft een kalmerende invloed omdat de steen de Boogschutter tot zelfreflectie en dieper inzicht dwingt.

Turkoois | Deze steen heeft een sterk beschermende en kalmerende energie en brengt geluk en evenwicht in het leven van de Boogschutter. De steen maakt vrolijk en geeft energie.

Topaas | Deze steen brengt de avontuurlijke Boogschutter wijsheid en stimuleert zijn nieuwsgierigheid. Topaas zorgt ook voor een sterke connectie met anderen en brengt liefde en harmonie.

Granaat | Deze steen geeft de boogschutter nieuwe energie en versterkt zijn doorzettingsvermogen. Granaat geeft ook een boost aan de creativiteit van de Boogschutter. 

Jade | Deze steen boost het zelfvertrouwen van de boogschutter als hij twijfelt aan zichzelf. Jade versterkt ook de communicatie met anderen en dat zorgt voor duurzame persoonlijke en professionele relaties.

Blauwe chalcedoon | Deze steen versterkt het moedergevoel van de boogschutter. De steen brengt kalmte en rust in stressvolle periodes en voorkomt dat de Boogschutter piekert.

Malachiet | Deze steen brengt emotionele balans en stabiliteit in het leven van de Boogschutter en maakt hem weerbaarder. De steen vermindert angst en zorgt voor evenwicht.

Edelstenen sterrenbeeld Boogschutter

Voor een Boogschutter die op zoek is naar passende edelstenen, zijn er diverse opties om uit te kiezen. Sodaliet, turkoois, amethist en topaas behoren tot de edelstenen die perfect passen bij het sterrenbeeld Boogschutter. Daarnaast kunnen ook granaat, jade, blauwe chalcedoon en malachiet de Boogschutter ondersteunen in het bevorderen van zelfexpressie, het versterken van zelfvertrouwen, het brengen van rust en het creëren van emotioneel evenwicht. Het dragen van deze prachtige edelstenen kan een positieve invloed hebben op de Boogschutter en helpen om het beste uit zichzelf te halen.

In de shop

De helende kracht van edelstenen

Crystal healing is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. 

Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Reinig en zuiver je edelstenen

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

Edelstenen tijdens meditatie

Ga met de kristalpunt obelisk zitten in een ruimte waar je je veilig voelt. Dit kan je slaapkamer zijn, je meditatieruimte of een andere ruimte waar je je goed voelt. Neem plaats op een matje of een kussen op de grond, of ga lekker zitten in een comfortabele stoel. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Probeer je gedachten tot rust te brengen en voel hoe je lichaam ontspant.

Neem de gereinigde kristalpunt in je handen en visualiseer wat je nodig hebt. Spreek uit waar de steen je mee kan helpen, bijvoorbeeld ‘geef me de kracht om… ‘. Wees duidelijk in wat je wilt. De energie van de steen zal verbinding maken met je innerlijke ziel en de energie zal beginnen stromen.

Edelstenen als bescherming in huis

Plaats de Kristalpunt obelisk in een ruimte waar je veel tijd doorbrengt zoals de woonkamer of keuken. Geef de steen een mooie plek in de ruimte, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Edelstenen als talisman

Je kan edelstenen ook gebruiken als talisman of geluksbrenger. Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je naar een examen gaat of een moeilijk gesprek hebt. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus.

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Ze zijn een lief gebaar als je iemand een hart onder de riem wil steken.

Meditatie en het gebruik van edelstenen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Edelstenen en kristallen zijn simpelweg een tool om even een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je helpen je gedachten tot rust brengen.

Dit vind je vast ook leuk!


In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Ontdek ook onze collectie geboorte sieraden.