Edelsteen set Schorpioen

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

24 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Schorpioen is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 23 oktober en 21 november!

De edelsteen set Schorpioen komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Schorpioen en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Schorpioen cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De Schorpioen is mysterieus, hartstochtelijk, doortastend, scherpzinnig & ambitieus

 

Voor het Sterrenbeeld Schorpioen selecteerden we volgende edelstenen:

Zwarte Obsidiaan

Bij het sterrenbeeld Schorpioen past de edelsteen Obsidiaan uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Schorpioen:

 1. Transformatie en persoonlijke groei: Schorpioenen hebben een diepgaand verlangen naar transformatie en persoonlijke groei. Obsidiaan staat bekend als een krachtige steen van transformatie en het doorbreken van beperkingen. Het kan Schorpioenen helpen bij het loslaten van oude patronen, het bevorderen van innerlijke groei en het stimuleren van positieve veranderingen in hun leven.
 2. Bescherming en energieafscherming: Schorpioenen kunnen gevoelig zijn voor de energieën om hen heen. Obsidiaan wordt geassocieerd met beschermende eigenschappen en het afweren van negatieve energie. Het kan Schorpioenen helpen om zichzelf energetisch te beschermen, zodat ze in hun kracht blijven en zich minder beïnvloed voelen door externe invloeden.
 3. Diepe emoties en zelfinzicht: Schorpioenen hebben vaak intense emoties en streven naar diep zelfinzicht. Obsidiaan staat bekend om zijn vermogen om verborgen waarheden en emoties naar de oppervlakte te brengen. Het kan Schorpioenen helpen om hun diepste emoties te verkennen, zelfinzicht te vergroten en heling te bevorderen op emotioneel niveau.

Citrien

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Schorpioen is Citrien. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Schorpioen:

 1. Energie en levensvreugde: Schorpioenen kunnen soms de neiging hebben om in intense emoties vast te zitten. Citrien staat bekend om zijn opbeurende en energieke eigenschappen. Het kan Schorpioenen helpen om negatieve energieën los te laten, hun vitaliteit te vergroten en meer levensvreugde te ervaren.
 2. Zelfvertrouwen en assertiviteit: Schorpioenen hebben vaak sterke innerlijke kracht, maar kunnen soms twijfelen aan zichzelf. Citrien wordt geassocieerd met het vergroten van zelfvertrouwen en assertiviteit. Het kan Schorpioenen helpen om hun eigen waarde te erkennen, grenzen te stellen en met zelfverzekerdheid hun doelen na te streven.
 3. Overvloed en welvaart: Schorpioenen hebben de potentie om overvloed en welvaart in hun leven aan te trekken. Citrien wordt gezien als een steen van overvloed en voorspoed. Het kan Schorpioenen ondersteunen bij het manifesteren van hun doelen, het aantrekken van kansen en het bevorderen van financiële welvaart.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

citrien, obsidiaan

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Geel, Zwart

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.