edelstenen sterrenbeeld weegschaal - edelstenen passen bij sterrenbeeld weegschaal
|

Beste Edelstenen sterrenbeeld Weegschaal

Edelstenen sterrenbeeld Weegschaal. Welke edelstenen passen bij weegschaal, welke betekenis kunnen we eraan toeschrijven en hoe kan je ze gebruiken?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen. Welke edelstenen passen bij sterrenbeeld Weegschaal en hun betekenis lees je hier.

Eigenschappen Sterrenbeeld Weegschaal

De weegschaal is charmant, grappig, slim en misschien wel het meest beschaafde en welgemanierde sterrenbeeld van de dierenriem. Van nature is de weegschaal een bemiddelaar en bouwt bruggen tussen mensen. De weegschaal is recht door zee, maar gaat soms te ver waardoor ze mensen uit hun evenwicht brengt. De weegschaal wil het liefst dat iedereen het met hem of haar eens is en dat geeft wel eens conflicten.

Anderzijds is de weegschaal vaak erg nieuwsgierig, positief en enthousiast wat haar geliefd maakt bij anderen. De weegschaal heeft de gave om alles van de positieve kant te zien. De weegschaal zal ook nooit iemand bewust kwetsen en koopt graag cadeautjes voor dierbaren.

  • Geboren: 23 september – 22 oktober
  • Element: lucht
  • Heersende planeet: venus
  • Kleur: poederroze – lichtblauw
  • Passen goed bij: ram & boogschutter

De weegschaal is diplomatiek, gezellig, attentvol, enthousiast & nieuwsgierig

Welke kleur steen past bij Weegschaal? poederroze en lichtblauw zorgen voor kalmte en vriendelijkheid en helpen de weegschaal zijn of haar hart open te stellen.

Edelstenen sterrenbeeld Weegschaal

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld weegschaal zijn saffier, roze en blauwe opaal, maansteen en aventurijn, maar ook jade, aquamarijn, topaas en toermalijn zijn goede keuzes die passen bij het karakter van de weegschaal.

Saffier | Deze steen staat voor wijsheid en boost creativiteit van de Weegschaal. Saffier helpt de weegschaal extraverter te zijn en wat minder bescheiden.

Groene Aventurijn | Deze steen brengt voorspoed en geluk en helpt de besluiteloze weegschaal in het nemen van beslissingen. Aventurijn geeft rust, tempert negatieve gevoelens en bevordert de creativiteit

Blauwe opaal | Blauwe opaal is een geschikte steen voor Weegschaal vanwege zijn kalmerende en harmoniserende eigenschappen, die helpen bij het vinden van innerlijke balans en vrede. De steen bevordert ook communicatie en harmonieuze relaties, waardoor de Weegschaal in staat is om op een eerlijke en vreedzame manier met anderen om te gaan.

Roze opaal | Opaal staat voor trouwe liefde, helpt positieve relaties aan te trekken en versterkt de intuïtie. De steen geeft de weegschaal het nodige zelfvertrouwen en heft remmingen op.

Maansteen | Maansteen is een goede edelsteen voor Weegschaal vanwege zijn kalmerende eigenschappen die kunnen helpen bij het bevorderen van innerlijke harmonie en het stimuleren van emotionele balans in sociale interacties.

Jade | Jade is een beschermende steen die geluk, voorspoed en rijkdom aantrekt. De steen werkt kalmerend en helpt de Weegschaal voor zichzelf op te komen.

Aquamarijn | Deze kalmerende steen maakt de weegschaal oprecht, ontspannen en vrolijk. Het is een fijne steen voor de weegschaal omdat het succes stimuleert en je doelgericht maakt.

Topaas | Topaas trekt geluk, voorspoed en liefde aan en helpt de Weegschaal zijn dromen waar te maken. De steen helpt de liefde te vinden en bestaande relaties te verstevigen.

Toermalijn | Deze steen bescherment de Weegschaal tegen negatieve invloeden en gedachten. De steen brengt de Weegschaal ontspanning, rust en balans en helpt negatieve emoties om te zetten in positieve.

Edelstenen sterrenbeeld Weegschaal

De edelstenen die perfect passen bij het sterrenbeeld Weegschaal, waaronder saffier, groene aventurijn, blauwe opaal, roze opaal, jade, aquamarijn, topaas en toermalijn, bieden een diversiteit aan ondersteunende eigenschappen voor sterrenbeeld Weegschaal. Of het nu gaat om het vergroten van wijsheid, het nemen van beslissingen, het vinden van innerlijke balans, het aantrekken van liefde of het bevorderen van succes, deze stenen dienen als waardevolle metgezellen op het pad van harmonie en welzijn voor Weegschalen.

In de shop

De helende kracht van edelstenen

Crystal healing is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. 

Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Reinig en zuiver je edelstenen

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

Edelstenen tijdens meditatie

Ga met de kristalpunt obelisk zitten in een ruimte waar je je veilig voelt. Dit kan je slaapkamer zijn, je meditatieruimte of een andere ruimte waar je je goed voelt. Neem plaats op een matje of een kussen op de grond, of ga lekker zitten in een comfortabele stoel. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Probeer je gedachten tot rust te brengen en voel hoe je lichaam ontspant.

Neem de gereinigde kristalpunt in je handen en visualiseer wat je nodig hebt. Spreek uit waar de steen je mee kan helpen, bijvoorbeeld ‘geef me de kracht om… ‘. Wees duidelijk in wat je wilt. De energie van de steen zal verbinding maken met je innerlijke ziel en de energie zal beginnen stromen.

Edelstenen als bescherming in huis

Plaats de Kristalpunt obelisk in een ruimte waar je veel tijd doorbrengt zoals de woonkamer of keuken. Geef de steen een mooie plek in de ruimte, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Edelstenen als talisman

Je kan edelstenen ook gebruiken als talisman of geluksbrenger. Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je naar een examen gaat of een moeilijk gesprek hebt. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus.

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Ze zijn een lief gebaar als je iemand een hart onder de riem wil steken.

Meditatie en het gebruik van edelstenen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Edelstenen en kristallen zijn simpelweg een tool om even een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je helpen je gedachten tot rust brengen.

Dit vind je vast ook leuk!