edelstenen sterrenbeeld leeuw - edelstenen passen bij sterrenbeeld leeuw
|

Beste Edelstenen sterrenbeeld Leeuw

Edelstenen sterrenbeeld leeuw. Welke edelstenen passen bij Leeuw, welke betekenis kunnen we eraan toeschrijven en hoe kan je ze gebruiken?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

Eigenschappen Sterrenbeeld Leeuw

De leeuw is loyaal, betrokken, zelfverzekerd, sympathiek, warmhartig en genereus. Het sterrenbeeld Leeuw is het gulste sterrenbeeld van de dierenriem. Ook zijn leeuwen erg hartstochtelijk en vechten ze voor wat ze willen hebben.

De leeuw is eerlijk, nobel, en integer en zal nooit iemand in de steek laten. Het is een vrolijk sterrenbeeld. De leeuw houdt van lachen en heeft een goed gevoel voor humor. Ook kan de Leeuw grappen over zichzelf maken, maar ook over anderen, zonder iemand belachelijk te maken.

Maar de leeuw heeft enorm veel aandacht en liefde nodig. Hij of zij is veeleisend en vermoeiend en kan soms een echte drama-queen zijn. 

  • Geboren: 23 juli – 22 augustus
  • Element: vuur
  • Heersende planeet: zon
  • Kleur: goud
  • Passen goed bij: ram, boogschutter & tweelingen

De Leeuw is moedig, zelfverzekerd, genereus, charmant & onafhankelijk

Welke kleur steen past bij Leeuw? De leeuw houdt van goud. Het is de kleur van koningen en versterkt het warme hart en positieve energie van de leeuw.

Edelstenen Sterrenbeeld Leeuw

Edelstenen die passen bij het sterrenbeeld Leeuw zijn kattenoog (zeer zeldzaam), tijgeroog, kwarts, carneool en zonnesteen. Maar ook peridoot, robijn, opaal en amber passen bij de leeuw.

Kattenoog en tijgeroog | Tijgeroog is een goed alternatief voor het zeldzame kattenoog en helpt de Leeuw uit te blinken. De steen empowert en beschermt de leeuw en bevordert een sterke wil en doorzettingsvermogen.

Zonnesteen | Deze steen bevordert de vitaliteit en levensvreugde van de Leeuw en brengt positieve energie. Zonnesteen helpt de Leeuw vertrouwen te hebben in de toekomst en zijn doelen te bereiken.

Kwarts | Deze steen geeft de fiere Leeuw de nodige energie, helderheid en focus zodat eventuele faalangst (die voortkomt uit perfectionisme) de leeuw niet beperkt in het bereiken van zijn doelen.

Carneool | Carneool is een goede edelsteen voor Leeuw vanwege zijn vermogen om zelfvertrouwen, creativiteit en leiderschap te stimuleren, waardoor Leeuwen hun kracht en charisma kunnen versterken.

Peridoot |  Deze steen biedt de Leeuw rust en evenwicht. De steen werkt beschermend en ondersteunt de persoonlijke groei en ontwikkeling van de Leeuw.

Robijn | Deze steen beschermt de Leeuw tegen negatieve energie en brengt rust en harmonie. Robijn maakt de Leeuw moedig, stimuleert de creativiteit en zorgt voor voorspoed en succes.

Opaal | Deze steen bevordert de creativiteit van de Leeuw en helpt de grenzen te verleggen. Opaal heeft ook de eigenschap depressieve stemmingen en angsten te verdrijven.

Amber | Amber is een krachtige en reinigende steen die negatieve energie en pijn kan omzetten in positieve energie. Daardoor brengt de steen evenwicht en psoitieve vibes in het leven van de leeuw.

Edelstenen sterrenbeeld leeuw

Deze selectie van edelstenen die perfect passen bij het sterrenbeeld Leeuw, waaronder kattenoog (zeer zeldzaam), tijgeroog, bergkristal, zonnesteen, peridoot, robijn, opaal en amber, biedt een scala aan eigenschappen die de Leeuw ondersteunen en versterken. Of het nu gaat om het bevorderen van kracht, vitaliteit, zelfvertrouwen, creativiteit of het omzetten van negatieve energie in positieve, deze stenen vormen een waardevolle aanvulling op het leven van de Leeuw, waardoor hij kan stralen en zijn ware potentieel kan bereiken.

In de shop

De helende kracht van edelstenen

Crystal healing is een eeuwenoude praktijk waarbij natuurlijke edelstenen en kristallen gebruikt worden om het lichaam te genezen, de geest te stimuleren en de ziel te activeren. Er zijn ontelbare bewijzen gevonden in de geschiedenis waar de helende kracht van kristallen is genoemd in verschillende culturen en beschavingen. 

Omdat kristallen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. 

Reinig en zuiver je edelstenen

Vooraleer je edelstenen en kristallen kan gebruiken, is het belangrijk om ze eerst te reinigen en zuiveren van de energie van buitenaf. Dit doe je door de stenen even onder koud stromend water te houden. Let op, sommige stenen zijn erg gevoelig voor water. Laat ze dus niet in het water liggen.

Je kan je stenen ook reinigen door ze een nacht in het licht van de volle maan te leggen. Doe dit steeds achter glas en niet buiten. Verschillende weersinvloeden (zon, regen, temperatuur) kunnen de kleur van je edelstenen veranderen. Er zijn nog meer technieken voor het reinigen van je edelstenen, maar dit zijn de meest eenvoudige.

Nu zijn je stenen schoon en zuiver en kan je de energie benutten voor je eigen heling.

Gebruik de kracht van je edelstenen

Om je edelstenen ten volle te benutten, moet je ze op de juiste manier gebruiken. Er zijn enkele manieren waarop je edelstenen en kristallen kan gebruiken, bijvoorbeeld tijdens meditatie, als bescherming in huis, maar ook als talisman of geluksbrenger. Maar ze zijn ook gewoon prachtige natuurlijke objecten om in je huis te zetten.

Edelstenen tijdens meditatie

Ga met de kristalpunt obelisk zitten in een ruimte waar je je veilig voelt. Dit kan je slaapkamer zijn, je meditatieruimte of een andere ruimte waar je je goed voelt. Neem plaats op een matje of een kussen op de grond, of ga lekker zitten in een comfortabele stoel. Sluit je ogen en concentreer je op je ademhaling. Probeer je gedachten tot rust te brengen en voel hoe je lichaam ontspant.

Neem de gereinigde kristalpunt in je handen en visualiseer wat je nodig hebt. Spreek uit waar de steen je mee kan helpen, bijvoorbeeld ‘geef me de kracht om… ‘. Wees duidelijk in wat je wilt. De energie van de steen zal verbinding maken met je innerlijke ziel en de energie zal beginnen stromen.

Edelstenen als bescherming in huis

Plaats de Kristalpunt obelisk in een ruimte waar je veel tijd doorbrengt zoals de woonkamer of keuken. Geef de steen een mooie plek in de ruimte, weg van direct zonlicht. Door edelstenen een plek te geven in je huis, kan je jezelf en je huisgenoten afschermen van negatieve invloeden en je huis vervullen met warmte en liefde.

Edelstenen als talisman

Je kan edelstenen ook gebruiken als talisman of geluksbrenger. Door edelstenen met bepaalde helende eigenschappen dicht bij je te dragen, kunnen ze je ondersteunen, kracht geven of net beschermen tegen negatieve invloeden van buitenaf. Om een edelsteen als amulet te dragen, stop je de steen in je zak of draag je die als een sieraad rond je hals of pols. Draag ze bij je als je naar een examen gaat of een moeilijk gesprek hebt. Neem ze in je handen als je nadenkt en je hoofd probeert leeg te maken of als je net behoefte hebt aan extra focus.

Edelstenen kunnen je kracht geven en depressieve gevoelens helpen een plek te geven. Edelstenen kunnen je ook helpen met rouwen en het verwerken van verdriet of moeilijke ervaringen. Ze zijn een lief gebaar als je iemand een hart onder de riem wil steken.

Meditatie en het gebruik van edelstenen hoeft helemaal niet zweverig te zijn. Edelstenen en kristallen zijn simpelweg een tool om even een moment van rust te vinden in je drukke bestaan. Ze kunnen je helpen je gedachten tot rust brengen.

Dit vind je vast ook leuk!


In onze shop vind je de leukste cadeaus voor elke gelegenheid en elk budget!

Bij Crystals by Lina werken we enkel met Natuurlijke Edelstenen. We hebben originele cadeaus voor zwangerschap en geboorte, cadeaus voor mama, edelstenen voor baby, edelstenen voor vriendschap, edelstenen voor bescherming, edelstenen voor kinderen, edelstenen voor je sterrenbeeld, edelstenen voor liefde, edelstenen voor rouw en verdriet, edelstenen voor studenten en edelstenen tegen stress. Daarnaast hebben we de mooiste edelstenen cadeaus met chakrastenen en edelstenen voor mindfulness meditatie.

In onze shop vind je ook kralen armbanden met edelstenen zoals rozenkwarts, blauwe chalcedoon, lavasteen, tijgeroog en amethist en heerlijk geurende edelsteen geurkaarsjes.

Daarnaast hebben we een mooie collectie zilveren sieraden met edelstenen – 100% sterling silver. Onze vergulde en goud vermeil sieraden hebben een kern van 100% sterling silver. Ons motto: ‘Jij bent echt, je sieraden toch ook!’

Wat dacht je van een mooi paar edelsteen oorbellen of oorknopjes, een prachtige zilveren edelsteen armband met fonkelende edelstenen of een zilveren edelsteen ring. In onze collectie edelsteen kettingen en hangers vind je populaire edelstenen zoals maansteen, amethist en rozenkwarts. Ontdek ook onze collectie geboorte sieraden.