Edelsteen set Leeuw

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

22 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Leeuw is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 23 juli en 22 augustus!

De edelsteen set Leeuw komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Leeuw en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Leeuw cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De Leeuw is moedig, zelfverzekerd, genereus, charmant & onafhankelijk

 

Voor het Sterrenbeeld Leeuw selecteerden we volgende edelstenen:

Zonnesteen

Bij het sterrenbeeld Leeuw past de edelsteen Zonnesteen uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Leeuw:

 1. Vitaliteit en levensvreugde: Leeuwen staan bekend om hun energieke en levendige aard. Zonnesteen wordt geassocieerd met de zon en symboliseert vitaliteit en levensvreugde. Het kan Leeuwen helpen om hun innerlijke kracht te versterken, positieve energie te vergroten en volop van het leven te genieten.
 2. Zelfexpressie en zelfvertrouwen: Leeuwen hebben vaak een sterke behoefte aan zelfexpressie en zelfvertrouwen. Zonnesteen wordt beschouwd als een steen van zelfexpressie en persoonlijke kracht. Het kan Leeuwen ondersteunen bij het uiten van zichzelf, het tonen van hun unieke talenten en het vergroten van hun zelfvertrouwen.
 3. Warmte en leiderschap: Leeuwen hebben natuurlijke leiderschapskwaliteiten en stralen warmte uit. Zonnesteen staat bekend om zijn warme energie en wordt geassocieerd met het bevorderen van leiderschap en vriendelijkheid. Het kan Leeuwen helpen om hun leiderschapskwaliteiten te versterken, een positieve invloed uit te oefenen op anderen en een sfeer van warmte en vriendelijkheid te creëren.

Tijgeroog

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Leeuw is Tijgeroog. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Leeuw:

 1. Moed en kracht: Leeuwen staan bekend om hun moedige en krachtige aard. Tijgeroog wordt geassocieerd met moed en wilskracht. Het kan Leeuwen helpen om hun innerlijke kracht te vergroten, zelfvertrouwen op te bouwen en uitdagingen met vastberadenheid aan te gaan.
 2. Bescherming en stabiliteit: Leeuwen hebben vaak behoefte aan bescherming en stabiliteit. Tijgeroog wordt gezien als een beschermende steen en kan Leeuwen helpen bij het creëren van een gevoel van veiligheid en geborgenheid. Het kan ook helpen bij het verankeren van energieën en het bevorderen van emotionele stabiliteit.
 3. Zelfexpressie en focus: Leeuwen hebben een sterke behoefte aan zelfexpressie en focus. Tijgeroog wordt geassocieerd met helder denken en concentratie. Het kan Leeuwen helpen om hun creativiteit en unieke stem te uiten, terwijl ze tegelijkertijd gefocust blijven op hun doelen en ambities.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

tijgeroog, zonnesteen

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Bruin, Oranje

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.