Edelsteen set Boogschutter

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

36 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Boogschutter is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 22 november en 21 december!

De edelsteen set Boogschutter komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Boogschutter en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Boogschutter cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De Boogschutter is enthousiast, openhartig, avontuurlijk, inspirerend & optimistisch

 

Voor het Sterrenbeeld Boogschutter selecteerden we volgende edelstenen:

Sodaliet

Bij het sterrenbeeld Boogschutter past de edelsteen Sodaliet uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Boogschutter:

 1. Intuïtie en innerlijke wijsheid: Boogschutters hebben vaak een sterk ontwikkelde intuïtie en zoeken naar diepe innerlijke wijsheid. Sodaliet wordt geassocieerd met het versterken van intuïtie en het bevorderen van spirituele groei. Het kan Boogschutters helpen om hun intuïtieve vermogens te vergroten en beter verbonden te zijn met hun innerlijke wijsheid.
 2. Zelfexpressie en communicatie: Boogschutters zijn natuurlijke communicatoren en hebben een sterke behoefte om hun ideeën en visies met anderen te delen. Sodaliet staat bekend om het bevorderen van heldere communicatie en zelfexpressie. Het kan Boogschutters helpen om hun gedachten en gevoelens effectief te communiceren en hun ideeën krachtig over te brengen.
 3. Balans en harmonie: Boogschutters streven naar balans en harmonie in hun leven. Sodaliet wordt geassocieerd met het creëren van innerlijke vrede en harmonie. Het kan Boogschutters helpen om emotionele onevenwichtigheden te kalmeren, conflicten op te lossen en een gevoel van sereniteit te ervaren.

Amethist

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Boogschutter is amethist. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Boogschutter:

 1. Spirituele groei en bewustzijn: Boogschutters hebben vaak een diep verlangen naar spirituele groei en een hoger bewustzijn. Amethist wordt geassocieerd met spirituele ontwikkeling en het openen van het derde oog. Het kan Boogschutters helpen om hun intuïtie te versterken, spirituele inzichten te verkennen en een dieper begrip van zichzelf en het universum te bereiken.
 2. Bescherming en harmonie: Boogschutters kunnen gevoelig zijn voor negatieve energieën en verstoringen in hun omgeving. Amethist staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het bevorderen van harmonie. Het kan Boogschutters helpen om een energetische balans te behouden, negatieve invloeden af te weren en een gevoel van innerlijke vrede te cultiveren.
 3. Innerlijke kracht en helderheid: Boogschutters hebben een sterke innerlijke kracht, maar kunnen soms behoefte hebben aan helderheid en focus. Amethist wordt gezien als een steen die mentale helderheid en concentratie bevordert. Het kan Boogschutters helpen om hun gedachten te ordenen, hun geest te kalmeren en zich te richten op hun doelen met helderheid en vastberadenheid.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amethist, sodaliet

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Blauw, Paars

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.