Edelsteen set voor kinderen - groene aventurijn - tijgeroog - zwarte toermalijn (3) - 3 beste edelstenen voor kinderen
|

3 perfecte edelstenen voor kinderen

Kinderen kunnen het soms behoorlijk lastig hebben wanneer ze opgroeien. Het ene kind is ook gevoeliger dan het andere en wordt makkelijk beïnvloed door zijn omgeving. Helaas worden kinderen ook niet gespaard van negatieve ervaringen en trauma’s. Ze kunnen dan ook alle steun gebruiken. In dit blog lees je welke edelstenen voor kinderen geschikt zijn.

Natuurlijke edelstenen en kristallen hebben bijzondere energetische eigenschappen die het lichaam kan genezen, de geest kan stimuleren en de ziel activeren. Omdat deze mineralen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. Zo lang we ons kunnen herinneren, maakten natuurvolkeren, de Egyptenaren, de Maya’s, Sumeriërs en Indiërs  gebruik van talismans en amuletten om het kwade af te weren en zich te beschermen tegen negatieve invloeden.

Ook kinderen kunnen baat hebben bij het gebruik ervan. Edelstenen en kristallen kunnen de ontwikkeling en groei ondersteunen, gevoelige en angstige kinderen ondersteunen en rust bieden bij het slapen. Zo zijn er edelstenen die helpen bij de concentratie en het omgaan met stress, en edelstenen die kinderen de nodige kracht geven om minder onzeker te zijn. Welke edelstenen voor kinderen de meest geschikte zijn, lees je hier. In een ander blog kan je meer lezen over het gebruik van edelstenen voor baby’s.

Edelsteen set voor kinderen - groene aventurijn - tijgeroog - zwarte toermalijn (3) - 3 beste edelstenen voor kinderen
Groene aventurijn – zwarte toermalijn – tijgeroog

Welke edelstenen voor kinderen?

De edelstenen voor kinderen die hieronder vermeld staan, zijn geschikt voor kinderen vanaf zes jaar. Voor kleine kinderen en baby’s kies je edelstenen die een zachte energie uitstralen zoals bergkristal, rozenkwarts en groene aventurijn. In onze shop hebben we een geschenkdoos met stenen geschikt voor kleine baby’s. Vanaf de leeftijd van 16 jaar zijn ook krachtiger stenen geschikt.

Edelstenen voor kinderen: groene-aventurijn-zwarte-toermalijn-tijgeroog
3 Beste Edelstenen voor Kinderen

Tijgeroog

Tijgeroog is een echte geluksteen. De steen helpt kinderen de kracht in zichzelf te vinden, en inspireert om op een gezonde manier voor zich op te komen. De steen geeft moed en doorzettingsvermogen en helpt kinderen zich beter te concentreren. Daarnaast heeft tijgeroog een beschermende energie en brengt harmonie en balans. Tijgeroog versterkt kinderen die geplaagd worden door angsten en nachtmerries en ondersteunt kinderen die snel overprikkeld raken. Daarom is het een hele fijne steen voor kinderen om bij zich te dragen. Tijgeroog is ook een goede steen voor kinderen die gepest worden. De steen zal hen beschermen.

Kinderen kunnen een tijgeroog palmsteen in hun broekzak steken of een plekje geven in de pennenzak. De steen is een goede vriend tijdens examens of klasvoorstellingen.

Groene Aventurijn

Groene aventurijn is een rustgevende steen. Kinderen die vaak onrustig zijn, hebben veel baat bij een groene aventurijn. De steen kalmeert en helpt kinderen rustig te worden. Hierdoor kunnen ze hun emoties makkelijker uiten. De steen maakt geduldiger, toleranter en positiever. De steen versterkt kinderen en bevordert de groei. Groene Aventurijn trekt geluk en voorspoed aan en zorgt voor een goede nachtrust. Groene aventurijn bevordert ook de groei.

Groene aventurijn is een goede steen om met zich mee te nemen. Kinderen kunnen de steen in hun broekzak meenemen of een plekje geven in de pennenzak.

Zwarte toermalijn

Zwarte toermalijn is een troostende steen. Gevoelige kinderen kunnen onrustig worden van alle stralingen om zich heen van wifi en telefoons. Zwarte Toermalijn absorbeert deze stralingen en vermindert de intensiteit ervan. Op deze manier beschermt zwarte toermalijn tegen negatieve energie van buitenaf. Toermalijn verwijdert ook emotionele blokkades en beschermt tegen negatieve energie van binnenuit. De steen helpt angst te verminderen en bevordert ontspanning. De steen geeft kinderen een veilig en beschermend gevoel en is de perfecte vriend om je zorgen mee te delen. Toermalijn is een troostende en beschermende steen en geeft positieve energie, kracht en zelfverzekerdheid.

Zwarte toermalijn kan je een plekje geven op je nachtkastje of onder je hoofdkussen leggen. Neem de steen in je hand, wrijf met je duim over de steen en laat je zorgen los.

Affirmatiestenen

Edelstenen voor studenten

Zoek je edelstenen voor studenten die hen tijdens het studeren en examenperiodes kunnen ondersteunen. Bekijk dan ook eens de edelsteen set examenstress.