Edelstenen armband agaat lavasteen

0 out of 5 based on 1 customer rating

 14,99

Prachtige edelstenen armband met zwarte Agaat lavasteen.

29 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Prachtige Edelstenen armband agaat lavasteen in een duurzaam eco-friendly geschenkzakje (9x12cm).

Deze zwarte armband is 17 cm lang en heeft edelstenen met een diameter van 8 mm. Bijhorend kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Deze armband is unisex en kan door mannen en vrouwen worden gedragen. Een fijn geschenk om te geven en ontvangen!

Lavasteen ontstaat na een vulkaanuitbarsting uit gestolde lava en kan zwart, bruin of rood van kleur zijn. Lavasteen is een sterk aardende steen. Het is een spirituele steen die de wilskracht vergroot, moedig en sterk maakt en je doorzettingsvermogen geeft om onafgewerkte zaken tot een goed einde te brengen.

Haal meer uit je geschenk!

Deze armband komt met een kaartje waarop een QR-code staat. Deze code brengt je naar een pagina met meer informatie over de edelsteen en hoe je edelstenen kan gebruiken in je dagelijkse leven. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL-FR-EN-D.

Wat krijg je?

 • Edelstenen armband Agaat Lavasteen – 17 cm – kralen 8 mm
 • Edelsteen kaartje met betekenis
 • eco-friendly geschenkzakje (9x12cm)

TIP: Meet je pols om de diameter van de armband te controleren. Je doet dit makkelijk met een koordje dat je naast een liniaal legt.

Lavasteen

Lavasteen is een fascinerende steen die ontstaat na een vulkaanuitbarsting, wanneer vloeibare lava afkoelt en stolt. Het kan verschillende kleuren hebben, zoals zwart, bruin of rood, afhankelijk van de samenstelling en mineralen die aanwezig zijn in de lava.

Deze spirituele steen staat bekend om zijn krachtige eigenschappen. Het wordt geassocieerd met wilskracht, moed en doorzettingsvermogen. Lavasteen wordt vaak gebruikt om iemands innerlijke kracht te vergroten en te versterken. Het kan helpen bij het overwinnen van uitdagingen en het doorzetten bij het nastreven van doelen.

De steen wordt ook geassocieerd met aarding en stabiliteit. Het kan helpen om emotionele balans te creëren en stress te verminderen. Lavasteen wordt soms gebruikt tijdens meditatie en spirituele praktijken, omdat het geacht wordt de geest te kalmeren en een diepere verbinding met het aardse en spirituele rijken mogelijk te maken.

Naast zijn spirituele eigenschappen wordt lavasteen ook gewaardeerd om zijn natuurlijke schoonheid en wordt het vaak gebruikt in sieraden en decoratieve voorwerpen. De ruwe textuur en donkere kleur van de steen geven een unieke en stoere uitstraling.

Of je nu op zoek bent naar kracht, moed of stabiliteit, lavasteen biedt een sterke en energetische aanwezigheid. Deze edelstenen armband agaat lavasteen is een prachtige herinnering aan de immense krachten van de natuur en kan dienen als een symbolische reminder om je doelen na te streven en je innerlijke kracht te omarmen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

lavasteen

Kleur

Zwart

Afmeting sieraad

17 cm

Afmeting kralen

8 mm

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…