Edelsteen set Weegschaal

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

34 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Weegschaal is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 23 september en 22 oktober!

De edelsteen set Weegschaal komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Weegschaal en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Weegschaal cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De weegschaal is diplomatiek, gezellig, attentvol, enthousiast & nieuwsgierig.

 

Voor het Sterrenbeeld Weegschaal selecteerden we volgende edelstenen:

Blauwe Opaal

Bij het sterrenbeeld Weegschaal past de edelsteen Blauwe Opaal uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Weegschaal:

 1. Harmonie en evenwicht: Weegschalen streven naar harmonie en evenwicht in hun leven en relaties. Blauwe Opaal wordt geassocieerd met kalmerende energie en het bevorderen van innerlijke vrede. Het kan Weegschalen helpen om balans te vinden tussen verschillende aspecten van hun leven en om harmonie in hun relaties te cultiveren.
 2. Communicatie en expressie: Weegschalen hebben vaak een sterke behoefte aan harmonieuze communicatie en expressie van hun gevoelens. Blauwe Opaal staat bekend om het ondersteunen van effectieve communicatie en het versterken van emotionele expressie. Het kan Weegschalen helpen om hun gedachten en gevoelens op een evenwichtige en authentieke manier uit te drukken.
 3. Emotionele heling en intuïtie: Weegschalen kunnen gevoelig zijn voor emotionele uitdagingen. Blauwe Opaal wordt gezien als een steen van emotionele heling en intuïtie. Het kan Weegschalen helpen bij het loslaten van oude emotionele patronen, het versterken van hun intuïtie en het bevorderen van innerlijke groei.

Groene Aventurijn

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Weegschaal is Groene Aventurijn. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Weegschaal:

 1. Harmonie en balans: Weegschalen streven naar harmonie en balans in alle aspecten van hun leven. Groene Aventurijn staat bekend om het bevorderen van evenwicht, rust en harmonie. Het kan Weegschalen helpen om innerlijke vrede te vinden en balans te creëren tussen hun verschillende verantwoordelijkheden en relaties.
 2. Welzijn en gezondheid: Weegschalen hechten belang aan hun welzijn en streven naar een gezonde levensstijl. Groene Aventurijn wordt geassocieerd met vitaliteit, welzijn en fysieke gezondheid. Het kan Weegschalen ondersteunen bij het versterken van hun levenskracht, het bevorderen van een gezond evenwicht en het stimuleren van positieve energie.
 3. Besluitvorming en intuïtie: Weegschalen kunnen soms worstelen met besluitvorming vanwege hun verlangen naar harmonie en het overwegen van alle opties. Groene Aventurijn wordt gezien als een steen van intuïtie en helderheid van geest. Het kan Weegschalen helpen om betere beslissingen te nemen, hun intuïtie te versterken en meer zelfvertrouwen te krijgen in hun keuzes.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

aventurijn, opaal

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Blauw, Groen

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.