Bergkristal Olifant in geschenkverpakking

 19,99

19 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Bergkristal Olifant is het perfecte geschenk voor een geliefde! De olifant is is 4 cm lang, 2 cm breed en 2.8 cm hoog. De bergkristal olifant komt in een eco-friendly geschenkzakje met een kaartje + QR-code. Bergkristal is een krachtige en veelzijdige edelsteen met een transparante en heldere uitstraling. Aan wie geef je deze bergkristal olifant cadeau?

Bergkristal een krachtige steen die zuiverheid, helderheid en energieversterking biedt. De steen kan ons ondersteunen op zowel spiritueel als fysiek niveau en helpt ons om in balans te komen en ons bewustzijn te vergroten. De steen heeft een genezende en zuiverende werking en helpt ons op onze spirituele reis.

Haal meer uit je geschenk!

Deze edelsteen komt met een kaartje waarop een QR-code staat. Deze code brengt je naar een pagina met meer informatie over de edelsteen en hoe je edelstenen kan gebruiken in je dagelijkse leven. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL-FR-EN-D.

Bergkristal

Bergkristal, ook wel bekend als heldere kwarts, is een krachtige en veelzijdige edelsteen met een transparante en heldere uitstraling. Deze steen staat bekend om zijn zuiverende eigenschappen en zijn vermogen om energie te versterken en te verhelderen. Bergkristal heeft een diepe spirituele betekenis en wordt beschouwd als de “meesterhealer” onder de kristallen. Het staat bekend om zijn vermogen om energieën te reinigen, te versterken en in balans te brengen. Bergkristal is een uitstekende steen voor het verhogen van spirituele energie en het bevorderen van helderheid en bewustzijn.

De werking van bergkristal is veelzijdig en heeft positieve effecten op verschillende niveaus:

 • Spiritueel: Bergkristal wordt beschouwd als een krachtige spirituele steen. Het kan helpen bij het openen en activeren van de hogere chakra’s, waardoor spirituele groei, helderheid en intuïtie worden bevorderd. Bergkristal kan ook worden gebruikt als een instrument bij meditatie, het versterken van spirituele connecties en het ontvangen van hogere begeleiding.
 • Mentaal: Bergkristal heeft een verhelderende en stimulerende werking op de geest. Het kan helpen bij het bevorderen van concentratie, focus en helder denken. Bergkristal kan ook helpen bij het versterken van het geheugen en het oplossen van mentale blokkades. Het wordt vaak gebruikt als een steen voor inspiratie en creativiteit.
 • Emotioneel: Bergkristal kan een kalmerend effect hebben op de emoties en helpen bij het verminderen van negatieve emoties zoals angst, stress en verwarring. Het kan ook helpen bij het bevorderen van emotionele balans, harmonie en een gevoel van innerlijke vrede. Bergkristal wordt vaak gebruikt bij emotionele healing en het loslaten van emotionele bagage.
 • Fysiek: Bergkristal wordt geassocieerd met een scala aan fysieke voordelen. Het wordt vaak gebruikt bij het verlichten van pijn, het bevorderen van genezing en het versterken van het immuunsysteem. Bergkristal kan ook helpen bij het zuiveren van het lichaam van toxines en het verbeteren van de algehele vitaliteit en gezondheid.

Bergkristal heeft een heldere en transparante kleur, en het wordt vaak gevonden in de vorm van heldere kristallen of clusters. Het kan worden gevonden op verschillende plaatsen over de hele wereld, zoals Brazilië, Madagaskar, de Verenigde Staten en Australië.

Om de energie van bergkristal optimaal te behouden, is het belangrijk om de steen regelmatig te reinigen en op te laden. Dit kan worden gedaan door bergkristal onder stromend water af te spoelen, te plaatsen in het zonlicht of maanlicht.

In essentie is bergkristal een krachtige steen die zuiverheid, helderheid en energieversterking biedt. Het kan ons ondersteunen op zowel spiritueel als fysiek niveau en helpt ons om in balans te komen en ons bewustzijn te vergroten. Met zijn veelzijdige werking is bergkristal een waardevolle toevoeging aan elke kristalcollectie.

De bergkristal olifant komt in een duurzame geschenkverpakking. Bewaar de olifant op je nachtkastje of geef die een bijzonder plekje in je huis.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

bergkristal

Afmeting steen

4 x 3 x 2.8 cm

Kleur

transparant, Wit

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…