Edelsteen set Stier

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

18 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Stier is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 20 april en 20 mei!

De edelsteen set Stier komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Stier en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Stier cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De stier is attent, eerlijk, toegewijd, geduldig, stabiel & volhardend

 

Voor het Sterrenbeeld Stier selecteerden we volgende edelstenen:

Rozenkwarts

Rozenkwarts is een van de beste edelstenen voor sterrenbeeld Stier. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Stier:

 1. Liefde en emoties: Stier staat bekend om zijn diepe gevoelens en emotionele aard. Rozenkwarts wordt beschouwd als de steen van liefde en emoties. Het wordt geassocieerd met het openen van het hartchakra en het bevorderen van liefde, mededogen en harmonie. Rozenkwarts kan Stieren helpen om hun emotionele welzijn te bevorderen en liefdevolle relaties op te bouwen.
 2. Stabiliteit en gronding: Stieren hebben vaak behoefte aan stabiliteit en gronding. Rozenkwarts kan helpen om een gevoel van innerlijke rust en vrede te bevorderen. Het kan Stieren helpen om emotioneel in balans te blijven en stress te verminderen. Het kan ook dienen als een herinnering om te genieten van de schoonheid en vreugde van het huidige moment.
 3. Zelfzorg en zelfliefde: Stieren hebben de neiging om anderen te verzorgen, maar ze moeten ook aandacht besteden aan zelfzorg en zelfliefde. Rozenkwarts kan dienen als een herinnering om jezelf lief te hebben en te koesteren. Het stimuleert eigenwaarde en zelfacceptatie, en helpt Stieren om zichzelf op de eerste plaats te zetten en hun eigen behoeften te vervullen.

Lapis Lazuli

Lapis Lazuli is ook een geweldige steen voor sterrenbeeld Stier. Lapis lazuli kan een waardevolle metgezel zijn op de reis van de Stier naar innerlijke groei, harmonie en succes. Hier zijn enkele redenen waarom:

 1. Wijsheid en intuïtie: Stier wordt geassocieerd met aardse stabiliteit en praktische wijsheid. Lapis Lazuli wordt beschouwd als een steen van wijsheid en spirituele verbinding. Het kan de intuïtie versterken en helderheid van geest bevorderen. Lapis Lazuli kan Stieren helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen en het vertrouwen op hun innerlijke wijsheid.
 2. Innerlijke rust en sereniteit: Stieren hechten vaak waarde aan harmonie en kalmte. Lapis Lazuli wordt geassocieerd met het bevorderen van innerlijke rust, vrede en sereniteit. Het kan Stieren helpen om stress en angst te verminderen, en een gevoel van diepe ontspanning te ervaren.
 3. Communicatie en zelfexpressie: Stieren staan erom bekend betrouwbaar en standvastig te zijn, maar soms kunnen ze moeite hebben om hun emoties en gedachten te uiten. Lapis Lazuli wordt geassocieerd met het verbeteren van communicatie en zelfexpressie. Het kan Stieren helpen om zich vrijer uit te drukken en hun gevoelens en ideeën op een evenwichtige manier te delen.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

lapis lazuli, rozenkwarts

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Blauw, Roze

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.