Edelsteen set Steenbok

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

26 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Steenbok is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 22 december en 19 januari!

De edelsteen set Steenbok komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Steenbok en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Steenbok cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De Steenbok is betrouwbaar, gedisciplineerd, verantwoordelijk, ambitieus & geduldig

 

Voor het Sterrenbeeld Steenbok selecteerden we volgende edelstenen:

Zwarte Onyx

Bij het sterrenbeeld Steenbok past de edelsteen Zwarte Onyx uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Steenbok:

 1. Kracht en stabiliteit: Steenbokken staan bekend om hun vastberadenheid, doorzettingsvermogen en behoefte aan stabiliteit. Zwarte Onyx staat symbool voor kracht en biedt stabiliteit in moeilijke tijden. Het kan Steenbokken helpen om hun innerlijke kracht te versterken, obstakels te overwinnen en standvastig te blijven bij het nastreven van hun doelen.
 2. Bescherming en aarding: Steenbokken zijn vaak gericht op hun verantwoordelijkheden en hebben soms behoefte aan bescherming en aarding. Zwarte Onyx wordt geassocieerd met beschermende eigenschappen en het creëren van een sterke energetische basis. Het kan Steenbokken helpen om zich beschermd te voelen tegen negatieve invloeden, emotioneel evenwicht te bewaren en geaard te blijven in het hier en nu.
 3. Zelfbeheersing en zelfdiscipline: Steenbokken streven naar zelfbeheersing, zelfdiscipline en het behalen van succes. Zwarte Onyx staat bekend om het bevorderen van zelfbeheersing en het stimuleren van discipline. Het kan Steenbokken ondersteunen bij het nemen van verantwoordelijkheid, het creëren van structuur in hun leven en het behouden van focus op hun lange termijn doelen.

Rode Granaat

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Steenbok is rode granaat. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Steenbok:

 1. Passie en energie: Steenbokken hebben vaak een sterk verlangen naar succes en streven naar het bereiken van hun doelen. Rode Granaat staat bekend om zijn energieke en passionele eigenschappen. Het kan Steenbokken helpen om hun innerlijke vuur aan te wakkeren, motivatie te vergroten en doorzettingsvermogen te stimuleren bij het nastreven van hun ambities.
 2. Fysieke vitaliteit en doorzettingsvermogen: Steenbokken zijn vaak vasthoudend en hebben een grote fysieke uithoudingsvermogen. Rode Granaat wordt geassocieerd met het versterken van fysieke vitaliteit en het vergroten van doorzettingsvermogen. Het kan Steenbokken helpen om hun energieniveaus te verhogen, vermoeidheid te verminderen en standvastig te blijven, zelfs bij uitdagende taken.
 3. Bescherming en stabiliteit: Steenbokken hechten waarde aan stabiliteit en hebben behoefte aan bescherming tijdens hun reis naar succes. Rode Granaat staat symbool voor bescherming en biedt een gevoel van veiligheid en stabiliteit. Het kan Steenbokken helpen om hun grenzen te bewaken, negatieve invloeden af te weren en een stevig fundament te creëren voor hun succes.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

granaat, onyx

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Rood, Zwart

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.