Edelsteen set Waterman

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

24 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Waterman is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 20 januari en 18 februari!

De edelsteen set Waterman komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Waterman en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Waterman cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De Waterman is sympathiek, loyaal, vindingrijk, sociaal, artistiek & onvoorspelbaar

 

Voor het Sterrenbeeld Waterman selecteerden we volgende edelstenen:

Aquamarijn

Bij het sterrenbeeld Waterman past de edelsteen Aquamarijn uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Waterman:

 1. Harmonie en communicatie: Watermannen hechten vaak waarde aan harmonieuze relaties en hebben een sterke behoefte aan open communicatie. Aquamarijn wordt geassocieerd met heldere communicatie en bevordert harmonie in relaties. Het kan Watermannen helpen om hun ideeën en gevoelens effectief over te brengen, misverstanden te voorkomen en vreedzame interacties te bevorderen.
 2. Emotioneel evenwicht en intuïtie: Watermannen hebben een diep emotioneel leven en zijn vaak intuïtief ingesteld. Aquamarijn staat bekend om zijn kalmerende eigenschappen en het bevorderen van emotioneel evenwicht. Het kan Watermannen helpen om hun emoties in balans te brengen, intuïtieve inzichten te versterken en in contact te blijven met hun innerlijke wijsheid.
 3. Spirituele groei en verbeeldingskracht: Watermannen hebben vaak een sterke spirituele kant en hebben behoefte aan ruimte voor verbeelding en creativiteit. Aquamarijn wordt geassocieerd met spirituele groei en het stimuleren van de verbeeldingskracht. Het kan Watermannen helpen om hun spirituele pad te verkennen, hun intuïtie te versterken en nieuwe ideeën en concepten te ontwikkelen.

Turkoois

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Waterman is Turkoois. Hier zijn enkele redenen waarom deze steen betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Waterman:

 1. Bescherming en balans: Watermannen hebben vaak een sterke behoefte aan bescherming en innerlijke balans. Turkoois staat bekend om zijn beschermende eigenschappen en het creëren van evenwicht in energieën. Het kan Watermannen helpen om negatieve invloeden af te weren, emotioneel evenwicht te behouden en een gevoel van innerlijke rust te bevorderen.
 2. Communicatie en zelfexpressie: Watermannen hechten veel waarde aan vrije expressie en communicatie. Turkoois wordt geassocieerd met open communicatie en zelfexpressie. Het kan Watermannen helpen om hun ideeën en gevoelens vrijelijk uit te drukken, helder te communiceren en zichzelf authentiek te laten zien aan anderen.
 3. Spirituele groei en intuïtie: Watermannen hebben vaak een diepgewortelde spirituele kant en een sterk ontwikkelde intuïtie. Turkoois staat bekend om zijn spirituele eigenschappen en het versterken van intuïtieve vermogens. Het kan Watermannen helpen om hun spirituele pad te verkennen, hun intuïtie te vertrouwen en hun spirituele groei te bevorderen.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

aquamarijn, turkoois

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Blauw

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.