Edelsteen set Kreeft

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

14 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Kreeft is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 21 juni en 22 juli!

De edelsteen set Kreeft komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Kreeft en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Kreeft cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De kreeft is empathisch, loyaal, geduldig, liefdevol, verzorgend & fantasierijk

 

Voor het Sterrenbeeld Kreeft selecteerden we volgende edelstenen:

Rhodoniet

Bij het sterrenbeeld Kreeft past de edelsteen Rhodoniet erg goed. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft:

 1. Emotionele heling en balans: Kreeften staan bekend om hun diepe emotionele aard en gevoeligheid. Rhodoniet wordt beschouwd als een steen van emotionele heling en balans. Het kan Kreeften helpen bij het helen van emotionele wonden, het bevorderen van zelfliefde en het brengen van evenwicht in hun gevoelens.
 2. Empathie en compassie: Kreeften hebben vaak sterke empathische vermogens en tonen mededogen voor anderen. Rhodoniet wordt geassocieerd met het vergroten van empathie en compassie. Het kan Kreeften helpen om hun empathische vermogens te versterken, beter af te stemmen op de emoties van anderen en ondersteunend te zijn in hun relaties.
 3. Zelfzorg en eigenwaarde: Kreeften hebben de neiging om anderen te verzorgen, maar ze moeten ook aandacht besteden aan zelfzorg en het cultiveren van een gezonde eigenwaarde. Rhodoniet wordt gezien als een steen die zelfliefde en zelfacceptatie bevordert. Het kan Kreeften helpen om zichzelf op de eerste plaats te zetten, grenzen te stellen en hun eigen welzijn te koesteren.

Maansteen

Voor het sterrenbeeld Kreeft past ook de edelsteen Maansteen uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Kreeft:

 1. Intuïtie en emotionele diepgang: Kreeften staan bekend om hun sterke intuïtie en diepe emotionele connectie. Maansteen wordt beschouwd als een steen van intuïtie en vrouwelijke energie, en het versterkt de intuïtieve vermogens van Kreeften. Het kan hen helpen om hun emoties dieper te begrijpen, intuïtieve inzichten te ontvangen en hun spirituele groei te bevorderen.
 2. Cycli en verandering: Kreeften zijn gevoelig voor de cycli van het leven en ervaren vaak sterke emoties bij veranderingen. Maansteen wordt geassocieerd met de energie van de maan en symboliseert cycli, transformatie en innerlijke groei. Het kan Kreeften ondersteunen bij het omarmen van veranderingen, het vinden van stabiliteit in tijden van transitie en het loslaten van het verleden.
 3. Balans en harmonie: Kreeften streven naar emotionele balans en harmonie in hun leven. Maansteen staat bekend om het bevorderen van innerlijke balans, vrede en harmonie. Het kan Kreeften helpen om hun emoties in evenwicht te brengen, hun innerlijke rust te versterken en een gevoel van sereniteit te cultiveren, zelfs in uitdagende tijden.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

maansteen, rhodoniet

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Roze, Wit

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.