Edelsteen set Maagd

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

28 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Maagd is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 23 augustus en 22 september!

De edelsteen set Maagd komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Maagd en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Maagd cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De Maagd is bescheiden, behulpzaam, praktisch, verstandig, ijverig & kritisch.

 

Voor het Sterrenbeeld Maagd selecteerden we volgende edelstenen:

Amazoniet

Bij het sterrenbeeld Maagd past de edelsteen Amazoniet uitstekend. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Maagd:

 1. Harmonie en balans: Maagden streven vaak naar harmonie en balans in hun leven. Amazoniet staat bekend om het bevorderen van innerlijke harmonie en het balanceren van emoties. Het kan Maagden helpen om een gevoel van rust en evenwicht te vinden, terwijl ze omgaan met hun perfectionistische neigingen.
 2. Communicatie en expressie: Maagden hebben vaak een sterke behoefte aan heldere communicatie en uitdrukking van hun gedachten. Amazoniet wordt geassocieerd met open communicatie en zelfexpressie. Het kan Maagden helpen om zich vrijer uit te drukken, hun ideeën en gevoelens effectief over te brengen en beter te begrijpen wat er in henzelf omgaat.
 3. Innerlijke kracht en zelfvertrouwen: Maagden kunnen soms onzeker zijn en twijfelen aan zichzelf. Amazoniet wordt gezien als een steen van innerlijke kracht en zelfvertrouwen. Het kan Maagden ondersteunen bij het versterken van hun zelfvertrouwen, het ontwikkelen van een positief zelfbeeld en het loslaten van zelfkritiek.

Carneool

Een tweede steen die erg goed past bij het sterrenbeeld Maagd is Carneool. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie betekenisvol kan zijn voor mensen met het sterrenbeeld Maagd:

 1. Aarding en stabiliteit: Maagden hebben vaak behoefte aan aarding en stabiliteit in hun leven. Carneool wordt geassocieerd met aardende energie en kan Maagden helpen om meer in contact te komen met de fysieke wereld. Het kan helpen om gevoelens van overweldiging te verminderen en een gevoel van stabiliteit en rust te bevorderen.
 2. Focus en helderheid: Maagden hebben de neiging om analytisch en nauwkeurig te zijn. Carneool staat bekend om het bevorderen van concentratie en helder denken. Het kan Maagden helpen om gefocust te blijven, productiviteit te vergroten en taken met precisie uit te voeren.
 3. Zelfvertrouwen en moed: Maagden kunnen soms terughoudend zijn en twijfelen aan zichzelf. Carneool wordt gezien als een steen van zelfvertrouwen en moed. Het kan Maagden ondersteunen bij het vergroten van hun zelfvertrouwen, het overwinnen van angsten en het nemen van uitdagingen met moed.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amazoniet, carneool

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Blauw, Oranje

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.