Edelsteen set Ram

 16,99

Edelsteen set in een duurzaam geschenkzakje met kaartje

13 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Deze prachtige Edelsteen set Ram is het perfecte geschenk voor iedereen geboren tussen 21 maart en 19 april!

De edelsteen set Ram komt in een eco-friendly zakje met een edelsteen (trommelsteen of palmsteen) en een edelsteen armband. Het bijhorende kaartje werd gedrukt op eco-friendly papier en bevat een QR-code. Door de code te scannen kom je meer te weten over de eigenschappen van sterrenbeeld Ram en de edelstenen die dit teken kunnen ondersteunen. De informatie is beschikbaar in 4 talen: NL – FR – EN – D.

Aan wie geef je deze edelsteen set Ram cadeau?

Aan de sterrenbeelden van de dierenriem worden edelstenen toegeschreven die passen bij de eigenschappen van elk sterrenbeeld. Zo kunnen ze van nature reeds aanwezige eigenschappen versterken of net matigen. Op deze manier kunnen de stenen die bij jou passen, je versterken door positieve eigenschappen te bevorderen en negatieve eigenschappen af te zwakken of in balans te brengen.

De ram is spontaan, avontuurlijk, moedig, onafhankelijk & passioneel

 

Voor het Sterrenbeeld Ram selecteerden we volgende edelstenen:

Rode Jasper

Volgens de astrologie wordt Rode Jasper vaak geassocieerd met het sterrenbeeld Ram. Dit wordt voornamelijk gedaan op basis van symboliek en de eigenschappen die aan zowel de steen als het sterrenbeeld worden toegeschreven. Hier zijn enkele redenen waarom Rode Jasper als goed wordt beschouwd voor mensen met het sterrenbeeld Ram:

 1. Energie en vitaliteit: Ram wordt vaak geassocieerd met energie, daadkracht en vitaliteit. Rode Jasper wordt ook gezien als een steen die energie en levenskracht bevordert. Het kan helpen om fysieke energie te verhogen en motivatie te stimuleren, wat overeenkomt met de energieke aard van het Ram-teken.
 2. Moed en doorzettingsvermogen: Ram wordt gezien als een teken dat moedig en vastberaden is. Rode Jasper wordt geassocieerd met het versterken van moed en doorzettingsvermogen. Het kan iemand helpen om uitdagingen aan te gaan en obstakels te overwinnen, wat goed past bij de vastberadenheid van het Ram-teken.
 3. Aarden en stabiliteit: Ram kan soms ongeduldig of rusteloos zijn. Rode Jasper wordt beschouwd als een aardende steen die kan helpen om geaard te blijven en emotionele stabiliteit te bevorderen. Het kan Ram helpen om meer geduldig en gecentreerd te blijven in verschillende situaties.

Robijn in Zoisiet

Het sterrenbeeld Ram wordt vaak geassocieerd met de edelsteen Robijn in Zoisiet. Hier zijn enkele redenen waarom deze combinatie als betekenisvol kan worden beschouwd voor mensen met het sterrenbeeld Ram:

 1. Passie en energie: Ram staat bekend om zijn passie en energieke aard. Robijn in Zoisiet combineert de krachtige eigenschappen van robijn, die vaak geassocieerd wordt met passie en levenskracht, met de aardende eigenschappen van zoisiet. Dit kan Ram helpen om zijn energie op een gebalanceerde en doelgerichte manier te uiten.
 2. Leiderschap en moed: Ram wordt vaak beschouwd als een leidersfiguur met een sterke wil en moed. Robijn in Zoisiet wordt geassocieerd met het versterken van leiderschapskwaliteiten en het vergroten van moed en daadkracht. Het kan Ram helpen om zijn leiderschapsvaardigheden te versterken en zich vol vertrouwen in te zetten voor zijn doelen.
 3. Harmonie en balans: Ram kan soms impulsief of ongeduldig zijn. Robijn in Zoisiet wordt gezien als een steen die harmonie en balans bevordert. Het kan Ram helpen om beter te communiceren, relaties in evenwicht te houden en innerlijke rust te vinden te midden van uitdagingen.

Het is belangrijk op te merken dat deze associaties gebaseerd zijn op symboliek en de eigenschappen die aan zowel het sterrenbeeld als de edelstenen worden toegeschreven. Het is altijd persoonlijk en subjectief hoe iemand zich verbonden voelt met een bepaalde edelsteen.

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

robijn in zoisiet, rode jasper

Afmeting steen

2 – 4 cm

Kleur

Groen, Rood

Taal

Engels, Frans, Nederlands

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen

Enkel ingelogde klanten die dit product gekocht hebben, kunnen een beoordeling schrijven.

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling brengen we €5 in rekening. Wij zullen het bedrag ( – retourkosten ) binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie. We sturen je vervolgens een retourlabel waarmee je de producten kan retourneren.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen.

Onze geschenkdozen worden vervaardigd in Europa en zijn gemaakt van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar papier. 100% plasticvrij voor milieuvriendelijke verwerking in oud papier. Composteerbaar en biologisch afbreekbaar. De stickers zijn biologisch afbreekbaar en gemaakt van cellulose, een component die van nature voorkomt in plantaardige vezels en werd voorzien van een milieuvriendelijke lijm. Onze geschenkzakjes zijn vervaardigd uit biologisch katoen of linnen en kan je hergebruiken om je edelstenen in te bewaren. Onze sieradendoosjes worden net zoals onze zakjes vervaardigd in Europa en zijn van FSC®-gecertificeerd, recyclebaar karton, waardoor ze 100% plasticvrij zijn voor een milieuvriendelijke verwerking als oud papier. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes zodat we de hoeveelheid papier kunnen verminderen.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt van zonnepanelen en groene stroom.