Set van 3 zorgenstenen amazoniet, opaal en fluoriet

 24,95

9 op voorraad

 • Vinkje 100% Solid Sterling Silver 925
 • Vinkje 100% natuurlijke edelstenen
 • Vinkje Eco-friendly verpakking
 • Vinkje Gratis verzending vanaf €30
BEVEILIGDE CHECKOUT
 • Visa Card
 • MasterCard
 • PayPal
 • Apple Pay
 • bancontact-mister-cash-logo-png-transparent
 • nieuw-logo-ideal-

Set van 3 zorgenstenen amazoniet, opaal en fluoriet. 3 knuffelstenen in een duurzaam linnen geschenkzakje.

Wat krijg je:

 • 3 x zorgensteen/ knuffelsteen/ duimsteen/ zaksteen (2.5 tot 3 cm op 3.5 tot 4 cm groot)
  • Amazoniet ( blauw-groen )
  • Opaal ( melkachtig wit met blauwe schijn )
  • Banded purple Fluoriet ( paars-wit )
 • Duurzaam linnen geschenkzakje

De stenen en hun werking:
We hebben voor deze set 3 stenen gekozen met bijzondere, helende en beschermende eigenschappen: Amazoniet, Opaal en Fluoriet. Door de stenen in set van 3 aan te bieden, kunnen we voor jouw een zacht prijsje maken!

Amazoniet

Amazoniet (lichtblauwe edelsteen) bevordert de communicatie naar anderen toe en helpt je om gevoelens van boosheid en negatieve gedachten van je af te zetten. De steen zet verdriet en boosheid om in liefdevolle energie door in te werken op het Hart Chakra. Amazoniet kalmeert de zenuwen en helpt je om het grotere geheel te zien. Hierdoor ben je in staat om je verdriet achter je te laten en verder te gaan. Deze steen heeft een groen-blauwe kleur.

Banded Purple Fluoriet

Fluoriet bevordert de concentratie en stimuleert het geheugen. De steen geeft studenten meer zelfvertrouwen en helpt hen beter te focussen. Het is een vrolijke, gele steen die je vrolijk maakt en je helpt tot rust te komen. Een zorgensteen is een gladde, gepolijste steen met een gebogen onderkant waar je duim in past. Neem de steen in je hand, wrijf met je duim over de steen en laat je zorgen los. Deze paarse fluoriet heeft een prachtige paarse kleur met witte vlekjes.

Opaal

Opaal is een sterk activerende steen. De steen verlaagt je stressniveaus en maakt je vrolijk, optimistisch waardoor je opnieuw zin in het leven krijgt. Opaal doet je je zorgen vergeten en stimuleert de creativiteit waardoor je tot nieuwe ideeën komt. Opaal is een erg krachtige steen en voorziet je lichaam en geest van nieuwe energie. De steen tempert stemmingswisselingen en depressieve stemmingen. Deze steen heeft een melkachtige witte kleur met een blauwe schijn.

Wat is een zorgensteen?
Een zorgensteen wordt ook wel een knuffelsteen of zaksteen genoemd. Het is een ovale, zachte gepolijste steen met een gebogen onderkant waar je duim in past. Neem de steen in je hand, wrijf met je duim over de steen en laat je zorgen los.

 

Disclaimer: Edelstenen en kristallen zijn natuurproducten. Vanwege de aard van edelstenen zal geen enkele steen dezelfde zijn, waardoor elk stuk uniek is. Kleine variaties in kleur en grootte zijn dan ook normaal. Afgebeelde foto’s kunnen dus enigszins afwijken van de werkelijkheid.

edelsteen

amazoniet, fluoriet, opaal

Kleur

Blauw, Paars, Wit

Afmeting steen

2.5 tot 3 cm op 3.5 tot 4 cm groot

Verzending naarVast tariefGratis vanaf
België – Nederland€ 5€ 30
Frankrijk€ 10.60€ 50
Luxemburg€ 8.90€ 50
Duitsland€ 7.90€ 50
Denemarken, Estland, Letland, Litouwen, Hongarije, Italië, Oostenrijk, Polen, Slovenië, Slowakije, Spanje, Portugal, Tsjechië en Zweden€ 16.95€ 125
Bulgarije, Griekenland, Roemenië€ 25.95€ 125
Verzendkosten Europa

Voorwaarden retourneren

 • De zichttermijn van 14 dagen na ontvangst van het artikel/de artikelen is nog niet verstreken
 • Artikel(en) is/zijn ongedragen (passen is uiteraard mogelijk)
 • Artikel(en) is/zijn onbeschadigd
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van aangehechte labels en/of stickers
 • Artikel(en) is/zijn verpakt in originele verpakking met bijgeleverde garantiebewijzen en gebruiksaanwijzingen
 • Artikel(en) is/zijn voorzien van eventuele cadeau artikelen die je bij de bestelling hebt ontvangen

Mocht je niet tevreden zijn met je aankoop, dan heb je als consument recht op een afkoelingsperiode van 14 dagen om zonder opgaaf van redenen het product te retourneren, ingaande op de dag van ontvangst van het product. Je hebt vanaf het moment van de retourmelding nog 14 dagen de tijd om het product terug te zenden.  Het product kan alleen ongebruikt en in originele verpakking geretourneerd worden. Voor het retourneren van de bestelling zijn de retourkosten voor jouw rekening. Wij zullen het bedrag binnen 14 dagen na ontvangst van de producten crediteren.

Echter, zijn de producten of de verpakking dusdanig beschadigd of vertonen ze gebruikssporen, dan behouden wij het recht om kosten in rekening te brengen.

Gelieve voor retouren een reply te sturen op je bevestigingsmail. Zo beschikken we meteen over de nodige bestelinformatie.

Meer informatie over retourneren? Lees ons retourbeleid

We willen bij Crystals By Lina® lief zijn voor de natuur en ons steentje bijdragen aan het leefbaar houden van onze planeet. Zo hebben onze kinderen en kleinkinderen een fijne en gezonde plek om op te groeien.

Daarom engageren we ons om zoveel mogelijk duurzame en ecologische keuzes te maken. Dit vertaalt zich onder andere naar onze verpakkingen. We kiezen verpakkingsmateriaal dat 100% gerecycleerd is en verpakken onze giftsets in Zero Tree doosjes. Deze doosjes zijn gemaakt van gerecycled karton. Er worden geen nieuwe bomen gekapt voor de productie ervan. De geschenkdozen zijn erg stevig en te mooi om weg te gooien. Hergebruik ze en geef ze thuis een tweede leven. Geschenkjes en edelstenen sets verpakken we in duurzame katoenen of linnen zakjes. Deze zakjes zijn een betere ecologische keuze dan wegwerpverpakkingen en kan je gebruiken om je juwelen of edelstenen in op te bergen. Voor ons drukwerk kiezen we 100% gerecycleerd papier en maken we gebruik van QR-codes.

We recycleren of hergebruiken ons afval maximaal en onze energie komt deels van zonnepanelen en groene stroom.

Andere suggesties…