edelstenen voor baby

4 geweldige edelstenen voor baby’s

Baby’s zijn erg kwetsbaar als ze geboren worden. Baby’s hebben dan ook veel nood aan liefde en ondersteuning. Edelstenen zijn een mooi en liefdevol gebaar als je een baby je liefde wil tonen. Echter, niet elke edelsteen is geschikt voor een kleine baby. Welke edelstenen voor baby’s geschikt zijn en hun eigenschappen, lees je in dit blog.

Natuurlijke edelstenen en kristallen hebben bijzondere energetische eigenschappen die het lichaam kan genezen, de geest kan stimuleren en de ziel activeren. Omdat deze mineralen inherent verbonden zijn met de natuur, hebben ze een ongelooflijke kracht om pijn en onrust in een menselijk lichaam te voelen en het lichaam en de geest te helen. Zo lang we ons kunnen herinneren, maakten natuurvolkeren, de Egyptenaren, de Maya’s, Sumeriërs en Indiërs  gebruik van talismans en amuletten om het kwade af te weren en zich te beschermen tegen negatieve invloeden.

Ook kleine baby’s kunnen baat hebben bij het gebruik ervan. Edelstenen en kristallen kunnen de ontwikkeling en groei ondersteunen, onrustige baby’s helpen kalmeren en rust bieden bij het slapen. Door edelstenen en kristallen in de babykamer te plaatsen of onder het babybedje te leggen, kan je je baby extra kracht en ondersteuning geven. Ben je op zoek naar een origineel geboortegeschenk, dan zijn edelstenen een goede keuze.

Ook later wanneer kinderen opgroeien, kunnen ze baat hebben bij het gebruik van edelstenen. Zo zijn er edelstenen die helpen bij de concentratie en het omgaan met stress, en edelstenen die kinderen de nodige kracht geven om minder onzeker te zijn. Welke edelstenen voor baby’s de meest geschikte zijn, lees je hier.

Geschikte edelstenen voor baby

edelstenen voor baby: rozenkwarts - amethist - groene aventurijn - bergkristal
Rozenkwarts – Amethist – Groene Aventurijn – Bergkristal

Rozenkwarts

Rozenkwarts wordt ook wel de steen van de liefde genoemd en straalt een zachte energie uit. Het is de perfecte steen om een baby met liefde te omringen. Geef dit hart van rozenkwarts een mooi plekje in de babykamer. Zo voelt de kleine baby zich geliefd en geborgen. Bovendien is rozenkwarts een fijne steen voor baby’s en kleine kinderen die vaak bang zijn of zich onzeker voelen.

Amethist

Amethist is een erg spirituele steen met helende eigenschappen. Leg de steen onder de matras van het babybedje en de baby zal slapen als een roosje. Amethist helpt niet alleen bij het inslapen en doorslapen, maar behoedt de kleine baby ook voor nachtmerries.

Groene Aventurijn

Groene aventurijn heeft een kalmerende werking en brengt onrustige en snel overprikkelde baby’s tot rust. De steen trekt geluk en voorspoed aan en beschermt de kleine baby tegen negatieve invloeden. Geef deze steen een plekje onder de matras van het babybedje.

Bergkristal

Bergkristal is een sterk energetische steen die positieve en vitaliserende energie brengt. Plaats het schattige olifantje in de babykamer en de steen zal de ruimte zuiveren van negatieve energie en positieve energie aantrekken. Daarnaast heeft bergkristal de eigenschap om de energie van andere edelstenen te versterken. 

Giftset edelstenen babykamer

Een liefdevol gebaar en een bijzonder geschenk om de baby je liefde en warmte te tonen.

Voor deze giftset hebben we 4 edelstenen geselecteerd met bijzondere eigenschappen die de kleine baby zullen ondersteunen in zijn ontwikkeling.

Wat krijg je in deze giftset edelstenen voor baby?

  • Edelsteen hart – rozenkwarts  “De steen van de liefde” (+/- 4.5 tot 6.5 cm groot)
  • Handgeslepen knuffelsteen – amethist (+/- 3.5 tot 4.5 cm groot)
  • Handgeslepen knuffelsteen – groene aventurijn (+/- 3.5 tot 4.5 cm groot)
  • Handgeslepen edelsteen olifantje – bergkristal
  • Luxe geschenkdoos met magneetsluiting
  • Edelstenen wenskaartje met QR-code
Haal meer uit je geschenk!

De edelstenen set komt met een kaartje met uitleg over de giftset. Hierop vind je een QR-code die je kan scannen en die je brengt naar een pagina met extra informatie over de edelstenen. Zo kom je meer te weten over de eigenschappen van de edelstenen, hun betekenis en hun werking en hoe je de stenen kan toepassen. Kortom, een geweldige giftset voor wie op zoek is naar bijzonder geschenk.

Giftset edelstenen voor mama

In onze shop vind je naast een giftset met edelstenen voor baby’s ook een leuke giftset met edelstenen voor mama’s en mama’s in wording.